Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Την Κυριακή έχει γήπεδο, πάμε όλοι Μαρακανά»

Ακούστε το άρθρο

Η ώρα ενός ακόμα «τελικού» πλησιάζει για τον Πανηλειακό που την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί το Τσιλιβί και όπως γράψαμε χθες θέλει νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση της παραμονής.

Στο κρίσιμο κυριακάτικο ματς, ο Πανηλειακός, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα χρειαστεί την στήριξη των φιλάθλων του γι’ αυτό και η διοίκηση απευθύνει ενημερώνοντας πως η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή έχει γήπεδο, πάμε όλοι Μαρακανά!

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (26/1, ώρα 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Τσιλιβή θα ισχύσει εκ νέου η γενική είσοδος των 5 ευρώ για όλους ανεξαιρέτως τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας. Δωρεάν είσοδος ισχύει μόνο για τους μαθητές.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους κατόχους διαρκείας της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά για την αναμέτρηση της Κυριακής, όμως για μία ακόμη φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την στήριξη όλων των φίλων του Πανηλειακού και την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που συντελείται για την σωτηρία της ομάδας της πόλης μας μέσω της αγοράς ενός απλού εισιτηρίου.

Τέλος, στο παιχνίδι της Κυριακής θα λειτουργήσουν εκ νέου μονάχα οι Θύρες 3 και 5, καθώς και η Θύρα 4 «Σάκης Σταυρόπουλος» (Επισήμων) για τους κατόχους των V.I.P. εισιτηρίων διαρκείας. Για την Θύρα των επισήμων θα εκδοθούν, κατ’ εξαίρεση, τα εισιτήρια των 20 ευρώ που ίσχυαν καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής περιόδου. Τέλος, τα μέλη του Σ.Φ. Πανηλειακού-Red Boys θα βρίσκονται και πάλι στη Θύρα 5».

Όλη η επικαιρότητα