Γ Εθνική

Πανηλειακός: Το πρώτο must win την Κυριακή με Διαβολίτσι

Οδεύοντας προς τα τέλη του πρώτου γύρου στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, το πρωτάθλημα αρχίζει και μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή και για τον Πανηλειακό ο οποίος προέρχεται από την λευκή ισοπαλία στην Πάτρα κόντρα στη Θύελλα, η ανάγκη για νίκες ειδικά στην έδρα του με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους είναι πλέον επιτακτική.

Ένας τέτοιος αντίπαλος είναι το Διαβολίτσι που την ερχόμενη Κυριακή θα έρθει στον Πύργο για να τεθεί αντιμέτωπο με τους ερυθρόλευκους στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας βρίσκονται σε καλό φεγγάρι έχοντας πανηγυρίσει δύο σπουδαίες νίκες επί των Ζαχάρως και Ερμιονίδας αντίστοιχα ωστόσο, αν ο Πανηλειακός θέλει να διατηρήσει τις βάσιμες ελπίδες για την παραμονή, τέτοια ματς και ιδιαίτερα στο «Χ. Βιλαέτης» πρέπει να βρίσκει τρόπο να τα παίρνει.

Ο Κώστας Λούσκος είδε με ικανοποίηση τον Στάθη Μπουρνέλη να παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά από ένα ολόκληρο χρόνο στο «Φ. Αραβαντινός» και να προστίθεται έτσι ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του ενώ αντίθετα απόντες για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι οι Ρούνης και Δαλαβούρας. Ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης, αμφίβολος είναι αυτή τη στιγμή ο Νικολόπουλος λόγω τραβήγματος.

Από το κυριακάτικο ματς θα ξεκινήσει, και θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα εντός έδρας γι’ αυτή τη σεζόν, μια σειρά βραβεύσεων προς παλαιμάχους παίκτες της ομάδας που έχουν προσφέρει αγωνιστικά αλλά και που ακόμα και σήμερα βοηθούν με άλλους τρόπους.

Η αρχή θα γίνει με τους Σπύρο Νούσια και ο Κώστα Θανόπουλο που θα βραβευτούν πριν την έναρξη από την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Όλη η επικαιρότητα