Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Βράζει» για τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη

Η σφαγιαστική διαιτησία του Βεργέτη και των βοηθών του την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τον Διαγόρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στον Πανηλειακό, που βλέπουν σε κάθε ματς την ομάδα να αδικείται από συνεχόμενα «φαλτσοσφυρίγματα».

Δεν είναι μόνο η ευκολία με την οποία ο βοηθός Κύριος υπέδειξε το πέναλτι από το οποίο προήλθε  το 0-1 και η δεύτερη κίτρινη που βγήκε στον Αρβανίτη, αλλά και πολλές άλλες αποφάσεις που έβγαλαν από τα ρούχα τους παίκτες, διοίκηση και κόσμο.

Κατ’ αρχάς, στην φάση από την οποία προέρχεται η πρώτη κίτρινη του αρχηγού των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει καν φάουλ, γεγονός που σημαίνει πως ακόμα και αν δεχτεί κάρτα ο Αρβανίτης στη φάση του πέναλτι, δεν θα μείνει η ομάδα με δέκα παίκτες. Την ίδια ώρα μάλιστα, που λίγα λεπτά νωρίτερα, αμυνόμενος της Ρόδου έχει κάνει σκληρό φάουλ στον Σταθάτο και ο Βεργέτης κράτησε τις κάρτες στο τσεπάκι του.

Ο Πανηλειακός παρ’ όλα αυτά προσπάθησε να αντιδράσει, έφτασε στην ισοφάριση με τον Σταθάτο, όμως η υψωμένη – για οφ σάιντ – σημαία του άλλου βοηθού ακύρωσε το γκολ σε μια οριακή πάντως φάση.

Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται και για δυο πέναλτι, το ένα στο πρώτο ημίχρονο για ανατροπή του Σταθάτου από αντίπαλο αμυντικό και το άλλο στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Τσάμης πήρε αμπάριζα τον Μπαρμπαρούση όμως και πάλι δεν δόθηκε τίποτα.

Η ανακοίνωση  των ερυθρόλευκων που ακολούθησε με τίτλο «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» ήταν ενδεικτική της κατάστασης για μια ομάδα, που άλλοτε με δικά της και άλλοτε με λάθη άλλων βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ο επερχόμενος αγώνας με τον Αστέρα Αμαλιάδας μοιάζει «τελικός».

Όλη η επικαιρότητα