Super league Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Νίκησε ο Ιστορικός και ο Βαγγελάκης!

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανιώνιος κι ο Ολυμπιακός έδωσαν φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη για τον 5χρονο Βαγγέλη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

Ο Ιστορικός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας των πρωταθλητών Ελλάδας με 2-1. Οι Πειραιώτες δεν έπιασαν καλή απόδοση και θα μπορούσαν να δεχθούν κι άλλα τέρματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Γεσίλ στο 16′, έπειτα από λάθος συνεννόηση του Καπίνο με τον Μποτία, με τον Ολυμπιακό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 19′ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόρασε κόντρα στην πρώην του ομάδα. Τη νίκη στον Ιστορικό χάρησε ο Λάμπρου στο 60′.

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στην οικογένεια του Βαγγελάκη, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της θεραπείας του και η διαμονή των γονιών του στις ΗΠΑ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κόντνικ (65′ Μπαντής), Τασουλής (65′ Σαραμαντάς), Μπανανά (65′ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (65′ Σταυρόπουλος), Βλάχος (65′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (65′ Μαϊσουράντζε), Ταπόκο (65′ Πηνιώτης), Λάμπρου (65′ Βουκελάτος), Σαββίδης, Μασούρας, Γεσίλ (46′ Ντουρμισάι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας (61′ Ελαμπντελαουί), Ντε Λα Μπέγια (61′ Κούτρης), Μποτία (61′ Νικολάου), Ρισβάνης (46′ Σισέ), Ρομαό (46′ Σιώπης), Μάρτινς (46′ Ζντιέλαρ), Μάριν (61′ Γιαννιώτας), Σεμπά (61′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (61′ Ανδρούτσος), Ανσαριφάρντ (46′ Μπεν).

Όλη η επικαιρότητα