Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, με τον Γιώργο Βουλγαράκη

Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια ενός εποικοδομητικού διαλόγου για την αγαπημένη μας Αθήνα, συμφωνήσαμε από κοινού, με τον αρχηγό του συνδυασμού «Αθήνα και πάλι Αθήνα», τον ευπρεπή και επιτυχημένο, τ. υπουργό Πολιτισμού και Προστασίας του Πολίτη, κ-ο Γιώργο Βουλγαράκη, να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός του Σύμβουλος Αθηναίων και από την θεσμική μου ιδιότητα, αφενός του Α΄ Αναπληρωματικού Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων, αφετέρου του ενεργού πολίτη, που κατατρίβεται διεξοδικά με την ιστορία και το πολιτισμό της.

Στα χρόνια που πέρασαν, με σηματωρό την ατίμητη ηθική σας στήριξη, χτίσαμε μια δυνατή σχέση αγάπης και αμοιβαίας εκτίμησης, η οποία υπήρξε η γενεσιουργός αιτία, για να εντείνω την ενασχόλησή μου, τόσο με τα προβλήματα της πόλης, όσο και με την ιστορία και τον πολιτισμό της. Και καρπός αυτής της αγάπης, υπήρξε και το βιβλίο μου «ΑΘΗΝΑ, ζαφειρόπετρα….» που πραγματεύεται την ιστορική και πολιτισμική ταυτότητα της πόλης, το οποίο αγκάλιασε με τόσην θέρμη ο αθηναϊκός λαός και για το οποίο έτυχα αρκετές φορές της καθόλα τιμητικής τηλεοπτικής φιλοξενίας , της επιτυχημένης εκπομπής, για την παλιά Αθήνα, «ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ». Με αυτή την ζέση και αγάπη, με καταστήσατε εκλέξιμο Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων, στις εκλογές του 2010, με 2.400 σταυρούς, ως υποψήφιο του Συνδυασμού «Αθήνα, πόλη της ζωής μας». Ενώ και στις εκλογές του 2014, με την αμείωτη πάντα ηθική σας στήριξη, με αναδείξατε με 2.200 σταυρούς, με τον συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς»,   Α΄ Αναπληρωτή Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων.

Στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2019, σας καλώ, με την ίδια αγάπη και ηθική ζέση, να μου δώσετε την δυνατότητα, να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και να αποτελέσω την ηθική σας προέκταση, για τα προβλήματα της πόλης. Να «τριτώσει» με επιτυχία η προσπάθειά μας και να αγωνιστώ με αυταπάρνηση, δημοκρατικό ήθος και αγάπη για την πόλη και για όλα τα μεγάλα κοινωνικά προτάγματα, που θέλουμε νε εκφράζει στον σύγχρονο και ταχύ κοινωνικό μας βηματισμό. Για μια Αθήνα, λειτουργική, ασφαλή, φιλική και προσπελάσιμη στα ηθικά αγαθά και της υπηρεσίες της από τους πολίτες, «πράσινη» – με όλες τις προνομίες για το περιβάλλον, σύγχρονη, καινοτόμα στις σύγχρονες υπηρεσίες της και προπαντός ανθρώπινη. Μια Αθήνα, με υψηλό πολιτισμικό ήθος, που αρμόζει στην τιμημένη τρισχιλιάχρονη ιστορία της – ως γενέθλια γή του πολιτισμού, της δημοκρατίας και του Ξενίου Διός- φιλοξενίας. Αλλά και μια Αθήνα, με το διεθνές κύρος, που αρμόζει στα βαριά ιστορικά της βήματα.

Μαζί με τον ευπρεπή και επιτυχημένο Γιώργο Βουλγαράκη, θα δώσω τον αγώνα τον καλό, για την κοινωνική και πολιτισμική ανασυγκρότηση της πόλης μας και σας καλώ να μας στηρίξετε στην οραματική προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ από τα μύχια της καρδιάς μου, για την στήριξή σας και σας μεταφέρω, τα πιο χαρμόσυνα μηνύματα, αισιοδοξίας και νίκης.

Με αγάπη

 

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Α΄ Αναπληρωτής Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων

M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π., συγγραφέας

Όλη η επικαιρότητα