Lifestyle

Πάνος Σταθακόπουλος: Συγκλονίζει ο Ηλείος ηθοποιός – «Δύο φορές έχω γλιτώσει από βέβαιο θάνατο»

Ο ηθοποιός μιλά για τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα που είχε και περιγράφει πώς σώθηκε.
Ακούστε το άρθρο

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο ηθοποιός με καταγωγή από την Αμαλιάδα, Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο ηθοποιός, που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο του Δημάρχου στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», μίλησε για τα δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα που είχε και για την Αγία Μαρίνα.

«Το μόνο που με φοβίζει…»

«Δύο φορές γλίτωσα από βέβαιο θάνατο. Η μία ήταν στην εθνική όπου, χωρίς να καταλάβω πως και γιατί, τούμπαρε τρεις φορές το αμάξι και βγήκα χωρίς αμυχή και η άλλη ήταν σε περιοδεία με το Εθνικό Θέατρο, όπου ήμουν στο αυτοκίνητο με άλλους τρεις συναδέλφους και από θαύμα δεν πέσαμε σε μία μεγάλη χαράδρα. Ήταν 17 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας», είπε αρχικά σε συνέντευξή του.

Και συμπλήρωσε: «Η ζωή είναι δώρο και σαν δώρο τη χαίρομαι και την απολαμβάνω όσο καλύτερα μπορώ. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε το μόνο σίγουρο και το μόνο δεδομένο είναι ο θάνατος. Ως εκ τούτου, ως ρεαλιστής ξέρω ότι θα έρθει κι εύχομαι να αργήσει. Όμως, αν τύχει για κάποιον λόγο να επέλθει το μοιραίο, δεν με φοβίζει. Το μόνο που με φοβίζει και με τρομάζει είναι να μου συμβεί κάτι άσχημο που θα με καθηλώσει σε ένα κρεβάτι να πονώ και να υποφέρω, με τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει βελτίωση. Με μια λέξη, με φοβίζει η ανημποριά».

Όλη η επικαιρότητα