Lifestyle

Πάνος Σταθακόπουλος: Τι είπε ο Ηλείος ηθοποιός για τη δήλωση της Δήμητρας Ματσούκα

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα η Δήμητρα Ματσούκα, που είχε πει ότι δεν τον γνωρίζει.
Ακούστε το άρθρο

«Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου με τη Δήμητρα Ματσούκα που είπε ότι δεν με γνωρίζει», είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο Αμαλιαδίτης Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα η Δήμητρα Ματσούκα, που είχε πει ότι δεν τον γνωρίζει.

«Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου με τη Δήμητρα Ματσούκα που είπε ότι δεν με γνωρίζει. Έχουμε μιλήσει κάνα δυο φορές και της είχα πει τότε για το περιστατικό αυτό το οποίο το ήξερε και μου είχε πει ότι μίλησε με έναν φίλο της και ότι σίγουρα δεν το έδωσα εγώ το θέμα.

Δεν το είπε για να με υποτιμήσει. Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα ότι μου χρέωσαν σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα απλά για να πάρω δημοσιότητα. Αν τη δω από κοντά θα πάω να συστηθώ, να γνωριστούμε», είπε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος ανέφερε επίσης: «Ζω τη ζωή μου, ο θάνατος είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε κι έτσι δεν έχω το άγχος ότι θα πεθάνουμε».

Όλη η επικαιρότητα