Ηλεία Πολιτισμός

Πανσέληνο στο Κάστο με Λέκκα

Μοναδικές στιγμές απόλαυσε το κοινό ακούγοντας τον Βασίλη Λέκκα να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων γνωστών δημιουργών κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο μαγευτικό Κάστρο Χλεμουτσι 

Κατάμεστο το Χλεμούτσι με Βασίλη Λεκκα και το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης να συνεχίζει το επιτυχημένο καλοκαιρινό ταξίδι του. Μαζί με τον Βασίλη Λέκκα σε μία φιλική συμμετοχή η ονειρική Άντα Αθανασοπούλου η οποία ερμήνευσε και το νέο της τραγούδι «Πανσέληνος» (στίχοι Μαίρη Βούκανου ) με τον συνθέτη Γιώργο Βούκανο να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Στο τέλος της συναυλίας  ο Βασίλης Λέκκας με την Αντα Αθανασοπούλου ερμήνευσαν εξαιρετικά και το τραγούδι του Γιώργου Βούκανου «Μέλι μου κι αστέρι μου».

«Τα Φεστιβάλ και τα μάτια σας…» ήταν η προτροπή του αγαπημένου τραγουδιστή προς το κοινό προς το οποίο έδωσε την υπόσχεση ότι θα είναι συχνά κοντά τους. Επόμενος Σταθμός του Φεστιβάλ με τον Σταμάτη  Κραουνάκη και Σπείρα αύριο 20 Αυγούστου με μια λαϊκή Γιορτή στην Κυλλήνη.

Όλη η επικαιρότητα