Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Παντ. Χρονόπουλος: Θα είμαι παρών και ξανά νικητής

Παρών ως υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως θα είναι στις εκλογές του Μαΐου ο Πανταζής Χρονόπουλος με την παράταξη «Δυναμική Πρωτοβουλία», όπως τόνισε χθες σε συνέντευξη Τύπου, πλαισιωμένος από συνεργάτες του.

Ο τετράκις εκλεγμένος δήμαρχος Ζαχάρως, από το 2002 ως σήμερα, τόνισε ότι θα διεκδικήσει ξανά την  πέμπτη σερί επανεκλογή του, αφήνοντας αιχμές κατά της αντιπολίτευσης για διασπορά φημολογίας με στόχο κομματικά οφέλη.

«Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως, εκτός αν δεν ζούμε, αν ο Θεός κι ο Άγιος Σπυρίδωνας μα έχουν αφαιρέσει τη ζωή. Το λέω για να τελειώνουν οι φήμες που διασπείρει η αντιπολίτευση. Θα είμαστε παρόντες και θα είμαστε ξανά νικητές, μαζί με τους συνεργάτες μου και το νέο αίμα που θα ανακοινώνουμε σταδιακά», επισήμανε ο κ. Χρονόπουλος και τόνισε ότι όσο παραμένει όρθιος και δυνατός, θα είναι παρών στον δήμο Ζαχάρως.

«Είμαστε δυνατοί και αντέχουμε. Δεχθήκαμε επιθέσεις για τα έργα που κάνουμε, αλλά όλοι ξέρουν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Κάποιοι έφτασαν μεχρι και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να μην αποκτήσουμε Κέντρο Υγείας, αλλά δεν τους πέρασε. Υλοποιούμε έργα πάνω από επτά εκατ. ευρώ για να βοηθήσουμε τους δημότες μας και ιδιαίτερα τους παραγωγούς μας στα ορεινά, που κάνουν αγώνα για να ζήσουν και προσφέρουν. Όταν πρωτοεξελέγην δήμαρχος, τους είπα “κοιτάξτε τη Ζαχάρω τώρα και κοιτάξτε πώς θα είναι σε μερικά χρόνια με τα έργα που θα κάνουμε», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος, προσθέτοντας ότι σύντομα το Παρα Θιν’ Αλος θα αλλάξει μορφή και θα θυμίσει τις παλιές ένδοξες εποχές, ενώ και για τον Καϊάφα έχει γίνει συζήτηση με την ΕΤΑΔ για να διαχειρίζεται  δήμος το λουτροθεραπευτήριο όλο τον χρόνο.

Όλη η επικαιρότητα