Media Ανακοινώσεις Patrisnews

Πάντα μπροστά!

Ακούστε το άρθρο

Η διαδρομή ακολουθεί την ίδια πορεία:  Πάντα μπροστά! Οι σταθμοί αλλάζουν και κάνουν το «ταξίδι» κάθε φορά διαφορετικό. Σε κάποιες στιγμές δύσκολο και κάποιες άλλες δελεαστικά ενδιαφέρον για να θέλεις να το ακολουθήσεις.

Να μπεις στην διαδικασία για τον επόμενο σταθμό και μέχρι τότε να ζήσεις λεπτό με το λεπτό, ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα την ξεχωριστή και ενίοτε πολυδιάστατη εμπειρία της Ενημέρωσης!

Να μπορείς ωστόσο, μέσα από αυτή την συγκεκριμένη διαδρομή να «ξεκλειδώνεις» τους τρόπους και να εντοπίζεις έγκαιρα τους «χώρους» που δεν θα κουράζεσαι – και μοιραίως θα οπισθοχωρείς – και δεν θα κουράζεις τους συνοδοιπόρους του ταξιδιού σου…

Να είσαι πάντα έτοιμος και να αναλύεις ή να εξηγείς το «επιθυμητό» της εποχής σου. Όχι βιαστικά και επιπόλαια. Αλλά συνετά, υπεύθυνα και ώριμα. Να θέτεις τους στόχους της επόμενης κίνησής σου στον ενδεικνυόμενο χρόνο με τις κατάλληλες συνθήκες, και πάνω απ’ όλα με τους ισχυρούς «συμμάχους», που δεν είναι άλλοι από τους αναγνώστες σου!

Τα μηνύματα των καιρών προσδιόρισαν με βάση τα παραπάνω τον επόμενο σταθμό. Η εφημερίδα με την πολύχρονη παρουσία των 116 ετών και την βαριά κληρονομιά της αξιοπιστίας της, προσβλέπει πλέον στην «επόμενη μέρα» με ανανεωμένο σχήμα και την προοπτική μιας νέας εποχής, που ελπίζουμε και επιδιώκουμε να «καρποφορήσει» παρά τις δυσκολίες που η κρίση έχει δημιουργήσει και στον χώρο του Τύπου.

Η σημερινή «ΠΑΤΡΙΣ» γυρίζει μια ακόμη σελίδα της ιστορίας της. Απλά, ευέλικτα, και δημιουργικά.  Με σεβασμό απέναντι σε όλους όσοι την κρατούν στα χέρια τους.

Γιατί,  η διαχρονική σχέση εφημερίδας και αναγνωστών, δεν είναι παρά ο ακρογωνιαίος λίθος στην διάρκεια αυτής της μακροχρόνιας «μαγικής» διαδρομής!

Γιατί εν τέλει η «ΠΑΤΡΙΣ» είναι οι αναγνώστες της.

Λεωνίδας Ελ. Βαρουξής 

Όλη η επικαιρότητα