Lifestyle

«Πάντα έτρεφα αγάπη για τον Τζόνι», λέει η Άμπερ Χερντ- Στα δικαστήρια ξανά το πρώην ζευγάρι

Η Άμπερ Χερντ μιλά για την «αγάπη» της για τον Τζόνι Ντεπ πριν τη νέα δίκη περί συκοφαντικής δυσφήμισης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ημέρες πριν υπερασπιστεί εκ νέου τον εαυτό της στη μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης των 50 εκατ. δολαρίων εναντίον του Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι «έτρεφε πάντα αγάπη για τον Τζόνι» παρά την χρόνια διαμάχη τους.

Στη νέα δίκη, που ξεκινά τη Δευτέρα, οι ένορκοι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν η Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ σε ένα άρθρο της Washington Post το 2018, υπονοώντας ότι ασκούσε ενδοοικογενειακή βία— κάτι που ο ηθοποιός λέει ότι έπληξε τη φήμη του και του κόστισε δουλειές.

Ο τίτλος του άρθρου της Χερντ ήταν: «Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας – και αντιμετώπισα οργή. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Στην ανάρτηση στο Instagram, η Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε στο άρθρο, γράφοντας: «Ποτέ δεν τον κατονόμασα, αντιθέτως έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες όταν μιλούν εναντίον ανδρών με εξουσία. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω πως όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Τζόνι».

«Πάντα έτρεφα αγάπη για τον Τζόνι», έγραψε η ηθοποιός, «και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά σε όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζω τη συνεχή υποστήριξη που είχα την τύχη να πάρω όλα αυτά τα χρόνια και τις επόμενες εβδομάδες θα στηρίζομαι σε αυτήν περισσότερο από ποτέ», συνέχισε.

Η δίκη είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει ξανά τα πρωτοσέλιδα, καθώς μάρτυρες μεταξύ άλλων είναι όπως ο πρώην σύντροφος της Άμπερ Χερντ, Έλον Μασκ, ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο, ο σταρ του «WandaVision» Πολ Μπέτανι και η Έλεν Μπάρκιν.

Χερντ και Ντεπ αναμένεται επίσης να καταθέσουν και οι δικηγόροι τους πιθανότατα θα επικεντρωθούν στο αν η καταγγελία της ηθοποιού για την φερόμενη κακοποίηση του Ντεπ ήταν αληθινή.

Η Χερντ πρόσθεσε στην ανάρτησή της ότι «θα είναι εκτός σύνδεσης» όσο η δίκη θα βρίσκεται σε εξέλιξη.

πηγή:Lifo

Όλη η επικαιρότητα