Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Πανθουριακός – Πανηλειακός 2-1: Η άνοδος δεν είναι πλέον στο χέρι του…!

Share

Την ήττα  γνώρισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Παραλίας, ο Πανηλειακός  από τον πρωταθλητή Μεσσηνίας Πανθουριακό με σκορ 2- 1 , στο τελευταίο του παιχνίδι στα μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, και έτσι δεν σφράγισε την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Ο αγώνας ξεκινά με περίπου 65 λεπτά καθυστέρηση, λόγω ενός διαδικαστικού ζητήματος που είχε προκύψει το οποίο όμως διευθετήθηκε. Ο Κουρουπής πέτυχε τα δύο γκολ για τον Πανθουριακό ενώ ο Τζανέτος σκόραρε για τον Πανηλειακό όμως οι Ηλείοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, που θα τους έδινε την ασφάλεια της πρόκρισης.

Ο Πανθουαριακός εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ η άνοδος δεν είναι στο χέρι των «ερυθρολεύκων»!

Οι φάσεις του αγώνα:

Στο 9′ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους,  με τον Σαραντόπουλο να βγάζει μπαλιά στον Τσουλάκο που δεν πρόλαβε την μπάλα δίνοντας την δυνατόητα στον Καπετανάκη να μπλοκάρει! Στο 12΄και 13΄δυο διαδοχικά κόρνερ για τον Πανηλειακό, πέρασαν ανεκμετάλλευτα! Στο 16′ λάθος γύρισμα του Γιαννακόπουλου, σε κόρνερ ο Κωνσταντακόπουλος. Στο 17’ , ατομική προσπάθεια του Ζαραφέτα κόπηκε από τον Δημ. Τσίγκρηλα. 18′ ΓΚΟΛ 1-0 ο Πανθουριακός με τον Κουρούπη!  Ενώ στο 20′ προσπάθεια του Σαραντόπουλου από δεξιά, γύρισε την μπάλα αλλά ο Καπετανάκης βγήκε και μπλόκαρε!

Στο 24′ σέντρα σουτ του Σαραντόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 34′ αδύναμο φάουλ του Μπάλλα,  μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Κωνσταντακόπουλος! Στο 40’ σουτ του Έλιοτ στο δοκάρι, όμως  νωρίτερα έχει υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ! Στο 44′ σέντρα Σταματελόπουλου από δεξιά, υπόδειξη για επιθετικό φάουλ στον Κουρούπη! 55′ ΓΚΟΛ 2-0 ο Πανθουριακός στην αντεπίθεση με σκόρερ τον Κουρούπη απο ασίστ του Σαραντόπουλου! 59′ πέναλτι για τον Πανηλειακό, υποδείχτηκε σε μαρκάρισμα του Γιαννακόπουλου!

O Τσαγκάρης ανέλαβε την εκτέλεση, απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος, η μπάλα στην συνέχεια βρήκε στο δοκάρι και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πανθουριακού! Στο 70’, νεα καλή στιγμή για τον Πανηλειακό, έχοντας σουτ στο  δοκάρι  με τον Π. Τσίγκρηλα! Στο 72’ , ωραίο μπάσιμο Σαραντόπουλου και σουτ,  η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ! Στο 73’ πλασέ του Κουρούπη λίγο άουτ! Στο  76’ επέμβαση του Κόκκαλη σε σουτ του Π. Τσιγκρηλα! 86’ ΓΚΟΛ 2-1 ο Πανηλειακός με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζανέτου. 90+ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθουριακό με τον Κουρούπη να βγάινει τετ α τετ με τον Καπετάκη να αποκρουέι το πλασέ!

Πανθουριακός: Κωνσταντακόπουλος (68′ λ. τρ. Κόκκαλης), Σταματελόπουλος (46′ Σπυρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Καλογερόπουλος (71′ Αρβανίτης), Βασιλόπουλος, Πέππας, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος (52′ Οικονομέας), Τσουλάκος (46′ Οδεσιμιώτης), Σαραντόπουλος, Κουρούπης

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (55′ Μπατζακόπουλος), Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας(75΄Τζανέτος), Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ, Π. Τσίγκρηλας, Τσαγκάρης (75′ Μάζης), Κακόγιαννος.

Tι προβλέπει η ΕΠΟ στην Προκήρυξη για την άδεια τέλεσης ενός αγώνα!

Τα σωματεία έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τα γήπεδα που θα δηλώσουν ως έδρες τους, τα οποία θα πρέπει να έχουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για να λάβουν Άδεια διεξαγωγής αγώνα από την αρμόδια Περιφέρεια, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν υποχρεωτικά στο Διαιτητή (άρθρο 9 του Κ.Α.Π.) πριν την έναρξη του αγώνα, άλλως ο αγώνας δε διεξάγεται και επιβάλλονται στη γηπεδούχο ομάδα οι ποινές του άρθρου 21 του Κ.Α.Π.

Σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς του Πανηλειακού, πέρα από τους περίπου 250 Ηλείους, βρέθηκε στις εξέδρες ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, βλέποντας το κρίσιμο ματς, μαζί με τον επιχειρηματία και Διοικητικό Στέλεχος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Λευτέρη Βαρουξή

45′ μετά την προκαθορισμένη έναρξη, παράγοντας των γηπεδούχων προσκόμισε κάποιο έγγραφο, κι ο διαιτητής Παπαγεωργόπουλος – Αργολίδας που περίμενε έως τότε χωρίς να κλείσει το Φύλλο Αγώνα, κάλεσε τις ομάδες να βγουν στο γήπεδο . . .

– Ο Πανηλειακός, ζήτησε να μην γίνει ο αγώνας, να κλείσει ο διαιτητής το Φ.Α. και να κατοχυρωθεί το ματς υπέρ του. Όμως αυτό δεν έγινε δεκτό! , Όμως ο Πανηλειακός διατηρεί το δικαίωμα υποβολής ένστασης !