Lifestyle

Παντρεύτηκε ο Mr «Έξυπνη Σίτα»!

21365mbxofgpww_0.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του, καθώς η διαφήμιση την οποία παρουσίαζε για την «έξυπνη σήτα» προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και κυρίως χιουμοριστικά σχόλια.

Στα social media η «έξυπνη» σήτα έγινε… πρωταγωνίστρια για πολλούς και διάφορους λόγους. Για τη μεγάλη διάρκειά της (που σημαίνει και αρκετά χρήματα για να αγοραστεί τηλεοπτικός χρόνος), για το σενάριό της και τους πρωταγωνιστές της, αλλά κυρίως για το ίδιο το προϊόν που έκαναν facebook και twitter να… πάρουν φωτιά!

Ο Στέλιος Τζιώτζιος -ή αλλιώς ο Mr Εξυπνη Σήτα- μπορεί να γνώρισε την… επιτυχία μέσα από τη διαφήμιση αυτού του προϊόντος, το επιστέγασμα της ευτυχίας του όμως ήρθε την περασμένη Κυριακή, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας Κύριλλου και Μεθόδιου, στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την αγαπημένη του Δέσποινα. Το ζευγάρι κάλεσε συγγενείς, λίγους φίλους και συνεργάτες για να ζήσουν μαζί την όμορφη αυτή μέρα χωρίς τα φώτα της κάμερας να τους ακολουθούν.

Ο παρουσιαστής φορούσε φράκο και λευκή γραβάτα, ενώ η αγαπημένη του προτίμησε νυφικό που θύμιζε… Μέριλιν Μονρόε, ενώ είχε τα μαλλιά της σηκωμένα σε κομψό κότσο (χωρίς πέπλο). Ο Στέλιος, παρά την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει τους τελευταίους μήνες, παραμένει άνθρωπος χαμηλών τόνων, γι’ αυτό θέλησε να μοιραστεί αυτήν την προσωπική του στιγμή μόνο με τη Δέσποινα και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Να πούμε ότι το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα έχουν αποκτήσει κι ένα παιδάκι, που ήταν παρών στο μυστήριο των γονιών του.

πηγή:espressonews.gr

Όλη η επικαιρότητα