Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – Α.Ο. Διαβολιτσίου 0-1: Αποχαιρετάει… τις Εθνικές κατηγορίες!

Οι πράσινοι του Χρήστου Παρασκευόπουλου γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 0-1 από το Διαβολίτσι μέσα στο Γρηγόριος Κάλακος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, έμειναν στους 21 βαθμούς και υποβιβάστηκαν.
Ακούστε το άρθρο

Μετά από εννιά σερί χρόνια στη Γ’ Εθνική, ο ΠΑΟ Βάρδας αποχαιρετάει τις εθνικές κατηγορίες.

Οι πράσινοι του Χρήστου Παρασκευόπουλου γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 0-1 από το Διαβολίτσι μέσα στο Γρηγόριος Κάλακος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, έμειναν στους 21 βαθμούς και υποβιβάστηκαν.

Αντίθετα το Διαβολίτσι του Μάρκου Στεφανίδη ανέβηκε στους 38 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την ανανέωση της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Καθώς και τέσσερα στα τέσσερα να κάνει η Βάρδα, δεν της φτάνει, δεν προλαβαίνει. Πάντως το Κυριακάτικο αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα άδικο για τους γηπεδούχους.

Έχασαν πέναλτι με τον Πολίτη, είχαν 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε και πάλι με τίποτα στα δίχτυα. Οι φάσεις και το γκολ που έκρινε το ματς Το Διαβολίτσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 10 με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού του έμπειρου Τάσου Καντούτση που είχε προωθηθεί σε εκτέλεση κόρνερ.

Η Βάρδα απείλησε με το Κουλούρη στο 3, το Πυρρή στο 30 , και σε ένα φάουλ του Πολίτη στο 36 . Στο 43 οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με το Σταυρόπουλο αλλά ο Πολίτης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από το πολύ καλό γκολκίπερ των Μεσσήνιων Βαγγέλη Καπατσώρη ο οποίος είχε και 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις.

Στην επανάληψη η Βάρδα απείλησε με το Κουλούρη στο 50 και το 57 καθώς και τον Πολίτη στο 68 , και το Διαβολίτσι στο 73 με το Πιτσιλή χωρίς να αλλάζει κάτι έως το τέλος.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλας, Πολίτης, Καφετζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσιρίκος, Λαθύρης, Φερεκίδης (61 Παπασπηλιόπουλος), Κουλούρης (86 Παλούμπης), Σταυρόπουλος (61 Πλαστουργός), Πυρρής.

Διαβολίτσι: Καπατσώρης, Πιτσιλής, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος, Πάγια (67 Βελλής), Δημητρίου, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (67 Γουέσλεϊ), Μουλιάτος (57 Μιχαλόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα