Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Αήττητος … και στα Φιλιατρά!

Τρεις ομάδες σε ολόκληρη τη χώρα, παραμένουν αήττητες ως τώρα, μεταξύ αυτών και ο πρωτοπόρος πλέον του 5ου ομίλου, ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Ηλείας, ΠΑΟ Βάρδας.
Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα πολύ κρίσιμο ματς, ίσως… το κρισιμότερο  της ιστορίας του, καλείται να δώσει   το απόγευμα  της ερχόμενη Κυριακής ο ΠΑΟ Βάρδας!

Καθώς  στα πλαίσια της «μάχη» της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, αντιμετωπίζει στις 5μ.μ., στα Φιλιατρά , την τοπική Εράνη , των τεσσάρων Ηλείων παικτών(), για την 6 η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ. Η ομάδα του ΠΑΟΒ, έχει δώσει έως τώρα τέσσερεις αγώνες, κι έχει 10  βαθμούς,  ενώ εκκρεμεί και η ένσταση κατά του Α.Ο. Λεβάντε για αντικανονική συμμετοχή του Καπετάνη, που θα εκδικαστεί στις 8 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό να την κερδίσει. Και βέβαια ο ΠΑΟΒ, πέρα από το γεγονός ότι θέλει να εξασφαλίσει την άνοδο του στην Γ΄ εθνική μια αγωνιστική πριν το φινάλε και το ματς της Βάρδας κόντρα στον Παναιγιάλειο, θέλει να διατηρήσει και το αήττητο που κρατά όλη τη χρονιά!

Τρεις ομάδες σε ολόκληρη τη χώρα, παραμένουν αήττητες ως τώρα, μεταξύ αυτών και ο πρωτοπόρος πλέον του 5ου ομίλου, ο νταμπλούχος  της ΕΠΣ Ηλείας, ΠΑΟ Βάρδας !

Πρόκειται για τη Νέα Αρτάκη, του παλιού μας γνώριμου στην Ηλεία  Δημήτρη Χατζηστάμου, ο οποίος πέρασε από τον Πανηλειακό, η οποία εξασφάλισε και την άνοδό της με την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Κορωνίδας Κοιλάδας με 4-1 την περασμένη Τετάρτη. Η Νέα Αρτάκη, έχει 33 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε 35 παιχνίδια έως τώρα, αφού έχει μόνο νίκες στη διαδικασία του ειδικού πρωταθλήματος (δεν έχει κάνει ρεπό).

Ο ΠΑΟΒ,  συνεχίζει αήττητος, έχοντας μέχρι τώρα 30 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 34 παιχνίδια.

Τέλος, ο Ορέστης Ορεστιάδας, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου με 15 νίκες και 3 ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια, έχοντας και 6χ6 νίκες στα Πλέι Οφ. Συνολικά είχε 21 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ αθροιστικά μαζί με το ειδικό πρωτάθλημα, έχει 23 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 28 ματς. Και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου, παλεύοντας για την άνοδο.

Η  ΕΠΟΜΕΝΗ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

  • Παναιγιάλειος-Αμυκλιακός: Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας), Καραμέρος, Κορδάς (Ηλείας)
  • Παλληξουριακός-Λεβάντε: Ζύγας, Βλαχοδήμος, Τάκος (Αιτ/νίας)
  • Εράνη-Παμβουπρασιακός:Δρούζας, Τούμπας, Μακρής (Αργολίδας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παμβουπρασιακός (9-3) 10

Παναιγιάλειος (8-4) 10

Παλληξουριακός (4-3) 7

Εράνη  (10-5) 6

Αμυκλιακός (3-4) 6 

Λεωνίδιο (8-11) 3

Λεβάντε (5-18) 1 

  • Οι τρεις πρώτες ομάδες παίρνουν την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική. Στη διοργάνωση αυτή, δεν μετρούν τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια, επειδή είναι πρωτάθλημα του ενός γύρου. Μοναδικά κριτήρια ισοβαθμίας είναι οι διαφορές τερμάτων και εν συνεχεία η καλύτερη επίθεση!

ΣΚΟΡΕΡ

  • 6: Λαθύρης (1π) (ΠΑΟΒ), Κόλλιας (1π) (Εράνη)
  • 4: Γκάτσης (Παναιγιάλειος)
  • 2: Λιάτος (Παναιγιάλειος), Τσουκαλάς (Λεβάντε), Μιχαλόπουλος (Εράνη), Λεπενιώτης, Μπράτι (Παλληξουριακός), Σ. Γιαννούσης (Λεωνίδιο).
  • 1: Μηλαδόπουλος, Μικελάτος (ΠΑΟΒ), Κρεβατάς, Λαζαρίδης, Ξιφαράς (Αμυκλιακός), Μπάρκας, Γεωργιόπουλος (Εράνη), Σκούτας, Αρβανίτης (Παναγιάλειος), Γ. Ελέζι, Τζανάρι, Β. Τσουκαλάς (Λεβάντε), Βερβεσός (1π), Γεωργίτσης, Τομαζέτι, Κυρίος, Ρεντούλης, Μπαλαρίνης (Λεωνίδιο).

ΑΥΤΟΓΚΟΛ

  • 1: Μπαϊρακτάρι (Λεωνίδιο)

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συζητηθεί η ένσταση του ΠΑΟΒ!

Περιθώριο ακόμα μιας  βδομάδας ,  έδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Παμβουπρασιακό, προκειμένου να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία και να ολοκληρώσει την κατάθεση υπομνήματος, μέσω του οποίου θα στηρίξει την ένστασή του σε βάρος του Λεβάντε, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καπετάνη στο ματς της πρεμιέρας ανάμεσα στις δυο ομάδες στη Ζάκυνθο. Η υπόθεση, είχε πάρει αναβολή αρχικά δεκαπέντε ημερών,  και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μιας εβδομάδας, και η συζήτηση της ένστασης, να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023!

 

Όλη η επικαιρότητα