Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ανακοινώνει προπονητή και παίκτες!

Ακούστε το άρθρο

Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το Δ.Σ.  έχει ξεκινήσει και προχωρά στον ΠΑΟΒ.

Το μπάτζετ αναμένεται να είναι το ίδιο με το περυσινό (δεν υπάρχει δυνατότητα αύξησης σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς…). Κι από κει και πέρα, με την εμπειρία της “συνταγής” από τις σερί παρουσίες της ομάδας στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια, κι όπως την απερχόμενη άκρως πετυχημένη σεζόν, ο ΠΑΟΒ ευελπιστεί ότι θα παρουσιαστεί ξανά δυνατός και ικανός να επαναλάβει μια πολύ καλή πορεία. Μάλιστα  χθες το βράδυ αναμένονταν  μια ακόμα συνάντηση των μελών, και από σήμερα  μπαίνοντας στην τελική ευθεία… θα έχουμε ανακοινώσεις!

Με Ηλία  Φωτόπουλο και τη νέα περίοδο?

Ο Βαρδαίος τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος είναι σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα περίοδο, και ήδη του έχει μεταφερθεί από τους παράγοντες η επιθυμία για την παραμονή του. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση(ίσως… και σήμερα)!

Παραμένει ο βασικός  κορμός !

Να μείνει αναλλοίωτος κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο βασικός “κορμός” των παικτών, είναι ο βασικός στόχος των διοικούντων. Ήδη από την Πάτρα για τη Βάρδα  έχουν κατηφορίσει … οι περισσότεροι Πατρινοί παίκτες των πράσινων.  Με τους Δημήτρη Νικολόπουλο, Νίκο Ντόμα και Δημήτρη Αγουρίδη, να είναι οι πρώτοι.

Όλη η επικαιρότητα