Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Δυο νίκες το Σαββατοκύριακο…

Ακούστε το άρθρο

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας ,καθώς πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, η ομάδα έχει μπει και στα φιλικά ματς, και μάλιστα το περασμένο Σ/Κ υπήρχαν  στο πρόγραμμα δυο φιλικά, ένα ανά ημέρα! Το Σάββατο εκτός έδρας με τη Θύελλα Πατρών (ομάδα της Α’ Αχαΐας) και την Κυριακή με τον Παλληξουριακό (Γ’ Εθνικής, θα είναι αντίπαλος και στον Όμιλο του πρωταθλήματος με βάση τα ως τώρα δεδομένα) στη Βάρδα. Ο ΠΑΟΒ έχει ήδη δώσει και το πρώτο φιλικό του γι’ αυτή την περίοδο προετοιμασίας, την περασμένη Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» απέναντι στην Αχαϊκή το οποίο συνοδεύτηκε με το νικηφόρο 1-0 σκορ (σε ένα δυνατό ματς, που δεν έλειψαν και οι …εντάσεις). Οι «πράσινοι» πάντως σε όλα έως τώρα τα φιλικά τους, δείχνουν διάθεση και αγωνιστικότητα, αλλά από κει και πέρα χρειάζονται ακόμα πολύ δουλειά,  προκειμένου η ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, δηλώνοντας πανέτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό τονίζει άλλωστε και ο τεχνικός του ΠΑΟΒ Ηλίας Φωτόπουλος: «Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση και την αγωνιστικότητα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου έως τώρα, παρότι σε κάθε ματς χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό σχήμα προσώπων. Από κει και πέρα, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και απαιτείται να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στα επίπεδα που εμείς θέλουμε. Έχουμε πάντως και τον απαραίτητο χρόνο γι’ αυτό». Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα πάντως στον ΠΑΟΒ , είναι ο ανταγωνισμός που υπάρχει για το βασικό σχήμα, με τις μάχες να είναι ήδη μεγάλες για κάποιες θέσεις. Υπάρχουν ορισμένοι που έχουν προβάδισμα τόσο λόγω εμπειρίας όσο και αξίας, αλλά φαίνεται πως ο συναγωνισμός φέτος θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ευκαιρίες θα δοθούν πάντως σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Στα μεταγραφικά, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΒ και ο τεχνικός του Ηλίας Φωτόπουλος,  θέλουν  έναν ακόμα παίκτη για τα άκρα της επιθετικής γραμμής και αν βρεθεί κάποια συμφέρουσα οικονομικά περίπτωση, θα αποκτηθεί.

Με  σκόρερ τους Κωνσταντινίδη και Καλογερόπουλο  πέρασε από την Πάτρα!

Άνετη  και εύκολη ήταν η επικράτηση το ΠΑΟΒ το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, επικρατώντας με σκορ 4 – 1 της τοπικής Θύελλας Πατρών! Έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τον πολύπειρο Κώστα Κωνσταντινίδη με δυο γκολ, καθώς και τον πολλά υποσχόμενο Καλογερόπουλο, που επίσης πέτυχε δυο γκολ!

Τα  γκολ του  αγώνα:

Μόλις στο 1΄ ο Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ(0 – 1), για να ισοφαρίσουν στο 20΄οι γηπεδούχοι! Όμως στο 30΄ ο Κωνσταντινίδης και πάλι έκανε το 1 – 2, που όμως δεν ήταν σκορ α΄ ημιχρόνου, καθώς στο 42΄ ο Καλογερόπουλος ανέβασε το σκορ στο 1 – 3 , με το οποίο έκλεισε και το α΄ μέρος! Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, και απλά στο 68΄ ο Καλογερόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4!

Ο ΠΑΟΒ: Κωνσταντινόπουλος , Σώκκαλης , Χούσα, Σιδέρης , Ανδριέλος , Ντόμας , Νικολόπουλος , Καρούτης , Μάζης , Καλογερόπουλος και Κωνσταντινίδης . Ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Λαδάς, Πολίτης  Γ., Κουργιαλάς, Σιδέρης , Δημητρίου, Παλιάτσας, Ράλλης, Καρούτης(70΄Παπαλάμπρος) , Μελετίδης, Λιόσης και Καλογερόπουλος.

*Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Κ. Καπούταγλης και Γ. Πολίτης.

Από 0 – 2 εύκολα σε 5 – 2 τον «νεοφώτιστο» Παλληξουριακό!

Παρότι αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 – 0 από τα γκολ των Λυκούδη και Πολλάκη Γερ., ο ΠΑΟΒ αντέδρασε γρήγορα στο χθεσινό φιλικό του Γρ. Καλάκος», και με γκολ των Κ. Κωνσταντινίδη, Μάζη(2) και Μελατίδη, «γύρισε» το σκορ κάνοντας το 4 – 2 που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου! Το «κερασάκι» στη νίκη του ΠΑΟΒ έβαλε στην επανάληψη  ο ταλαντούχος Δ. Ράλλης!

 *Επόμενο φιλικό για τους «πράσινους» του ΠΑΟΒ είναι την ερχόμενη  Τετάρτη στο Ριόλο με τον τοπικό Πανοβριακό!

Όλη η επικαιρότητα