ΠΑΟ Βάρδας: «Ευχαριστούμε την διοίκηση και μένουμε σπίτι!»

  • Αποχαιρέτισε ο Τσίρκοβιτς

Παρά το γεγονός πως όπως σε όλα τα πρωταθλήματα, έτσι και στην Γ’ Εθνική δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και ουδείς γνωρίζει ακόμα αν θα υπάρξει στη συνέχεια,  η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας στάθηκε συνεπής οικονομικά προς τους ποδοσφαιριστές της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ μέσω κοινής τους δήλωσης, να ευχαριστήσουν τους ιθύνοντες της «Μπάρτσα» αλλά και να προτρέψουν και αυτοί με την σειρά τους τον κόσμο να μείνει σπίτι προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Θα θέλαμε οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την πληρωμή που έγινε σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που έχουν παραλύσει τα πάντα ….

Σας ευχαριστούμε και πάλι και είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ υπό αυτή την ΔΙΟΙΚΗΣΗ! Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για όλους , να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την δύσκολη δοκιμασία που περνά όλος ο κόσμος, με την ευχή να είμαστε και πάλι δυνατοί να κάνουμε στο μέλλον αυτό που μας αρέσει !!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!

ΝΙΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!»

Αποχαιρέτισε ο Τσίρκοβιτς          

Αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, Μίκι Τσίρκοβιτς, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου αποχαιρέτησε τη Διοίκηση, τους παίκτες και τους φίλους των πράσινων ενισχύοντας της φήμες που θέλουν να μην συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και καμία άλλη διοργάνωση.

Ο Σερβος τεχνικός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τελικά θα μείνει απωθημένο το Κύπελλο για μένα με τον ΠΑΟ Βάρδας. Δεν πειράζει… Όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια που συνεργάστηκα 4 μήνες φέτος και κατάφεραν να έχουν την ομάδα άλλη μια χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας, στη Διοίκηση του κ. Λέντζα και του κ. Νικολάου, στους φίλους τους ΠΑΟ Βάρδας. Καλή συνέχεια και εύχομαι κάποια στιγμή να πάρετε επιτέλους το Κύπελλο Ηλείας. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια Μπάρτσα».