Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Για θετικό αποτέλεσμα στην Κ. Αχαγιά!

Ακούστε το άρθρο

Στην Αχαγιά με την Αχαϊκή, παίζει σήμερα ο ΠΑΟΒ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄εθνικής, στον τελευταίο για το 2017 αγώνα της ομάδας, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής!

Eνα πολύ δύσκολο και καθοριστικό ματς και για τις δυο ομάδες. Καθώς η ομάδα της Αχαϊκής μετρά δυο σερί ήττες (Τσικλητήρα εντός, Πανηλειακό εκτός), και σε καμία περίπτωση δεν θέλει το ενδεχόμενο μιας νέας απώλειας που θα την ρίξει χαμηλά στην βαθμολογία. Ενώ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 7 Ιανουαρίου, η Αχαϊκή ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο στους Μολάους με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Όμως το ίδιο σχεδόν συμβαίνει και στον ΠΑΟΒ! Καθώς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΒ θα υποδεχτεί τον Πανηλειακό, και θα κάνει πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο και πάλι στην έδρα του, με τον Τσικλητήρα Πύλου, πριν τα ματς με Αστέρα Βλαχιώτη (εκτός) και Καλαμάτα (εντός)!  Για τον αγώνα κόντρα στα «καναρίνια», υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα, αφού ο Κώστας Κωνσταντινίδης λόγω τραυματισμού του, πολύ δύσκολα θα παίξει εστω και ως αλλαγή! Ενώ αντίθετα εξέτισαν μια αγωνιστική από 4 κίτρινες και υπολογίζονται κανονικά οι Ντόμας και Ανδριέλος.

Όλη η επικαιρότητα