ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΙΕΚ Σμαρνάκη: Aπό το Σάββατο στην Ερμιονίδα για νέο θετικό αποτέλεσμα

Η ηρεμία επανήλθε στον ΠΑΟ Βάρδας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως, κάτι που άπαντες επιθυμούσαν διακαώς όπως φάνηκε και από τους έξαλλους πανηγυρισμούς στα γκολ της ομάδας. Τα αποτελέσματα ωστόσο της 9ης αγωνιστικής δεν ευνόησαν τους πράσινους που συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού γι’ αυτό και η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα είναι επιβεβλημένη.

Την Κυριακή, η «Μπάρτσα» έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ερμιονίδα η οποία μπορεί να προέρχεται από την ήττα από το Διαβολίτσι ωστόσο όπως έχει δείξει μέχρι τώρα αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη με βασικού ατού την επιθετική γραμμή, στην οποία ξεχωρίζει ο πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή του 7ου ομίλου Χάρης Ποζατζίδης.

Στις τάξεις του ΠΑΟΒ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και τον αντιμετωπίζουν με την δέουσα σοβαρότητα γι’ αυτό και όπως αποφασίσθηκε η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει από το Σάββατο στο Κρανίδι, όπου και θα διανυκτερεύσει προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι και πλήρως συγκεντρωμένοι για το ματς.

Mε τα τωρινά δεδομένα, απών και πάλι θα είναι ο τιμωρημένος Γούρμος, ενώ ο Νικολακόπουλος που δεν κατέστη διαθέσιμος για το προηγούμενο ματς (υπολογίζοντας οι αρμόδιοι της ομάδας πως είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αν και το τελευταίο ποινολόγιο της 15/11 τον είχε τελικά με τρεις), υπολογίζεται εκ νέου από τον Ντ. Σπυρόπουλο.