Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας-ΙΕΚ Σμαρνάκη – Διαγόρας Βραχν. 3 – 0: Πανηγυρικά και του χρόνου στη Γ΄ εθνική!

Ακούστε το άρθρο

Με ηγέτη τον εκπληκτικό Σαμπανέι  οι «πράσινοι» του Μ. Τσίρκοβιτς σφράγισαν  την παραμονή τους !

Την συμμετοχή   του στη Γ΄ εθνική και για την επόμενη χρονιά, πανηγυρίζει ο ΠΑΟΒ του «πρωτομάστορα» των επιτυχιών Μίκι Τσίρκοβιτς! Καθώς η ομάδα της Βουπρασίας με μια εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως στο 2ο  ημίχρονο, επικράτησε με σκορ 3 – 0 του Διαγόρα Βραχνείκων,  σφράγισε  την παραμονή της στη Γ΄ εθνική , και φυσικά έβαλε σε περιπέτειες τα Βραχνέικα! Το ματς από το ξεκίνημά του, κύλισε  , με  εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων, όμως το πρώτο γκολ  ήρθε στο 74΄, και έκτοτε έκανε  περίπατο!

                            Οι  φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

Μόλις στο 5′, σουτ από κοντά του Νικολόπουλου, μπλόκαρε ο Δρακόπουλος, ενώ στο 10′, ωραία σέντρα του Σαμπανέι, κεφαλιά του Βαζ, πάνω από τα δοκάρια. Στο 21′, Σαμπανέι και Νικολόπουλος έπαιξαν το ένα-δυο, στρώσιμο του Σαμπανέι στον Μακρή σε ιδανική θέση, εκείνος το πλασέ, που έφυγε ελάχιστα άουτ. Ενώ στο 37′, και στην τελευταία καλή στιγμή του α΄ μέρους , καλό σουτ του Σχοινά, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, στη μοναδική φάση των Βραχνείκων στο α΄ ημίχρονο! Στην επανάληψη και στο 60΄ συγκεκριμένα, πρέσαρε ψηλά ο Βαζ, και έκλεψε τη μπάλα , έκανε προσποίηση και σουτ από καλή θέση, ψηλά αουτ. Στο 67′, δυνατό σουτ του Σχοινά από ιδανική θέση, και φοβερή επέμβαση του Λαδά, καθώς  με το ένα χέρι, έδιωξε  σε κόρνερ. Στο 70′, έφυγε στην αντεπίθεση ο Νιφορόπουλος και έκανε το σουτ, σύριζα  άουτ. Για να φτάσουμε στο 74′! Όταν από έξοχη προσπάθεια του Θόδωρου Σαμπανέι, ο Νικολόπουλος πήρε τη μπάλα,  και με συρτό σουτ την έστειλε αργά – αργά  στη γωνία και τα δίχτυα του γκολκίπερ Δρακόπουλου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς(1-0). Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στους «πράσινους» που δεν άργησαν να φτάσουν στο 2 – 0! Ήταν το  ‘83′, όταν από σέντρα  ακριβείας του Σαμπανέι, ο Ντόμας έπιασε την κεφαλιά , πήγε να διώξει ο Ρίλντι με το κεφάλι, όμως δεν μπόρεσε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και  κατέληξε στα δίχτυα! Το «κερασάκι» στην μεγάλη – νίκη παραμονή, έβαλε στο 89΄ , ο παίκτης που την περασμένη εβδομάδα, δίδαξε  σε όλους μας, μαθήματα επαγγελματισμού! Από ωραίο κόρνερ του Σαμπανέι, με καρφωτή κεφαλιά ο  Βαζ, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0!

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Ρουγκάλας (79′ Θεοφιλόπουλος), Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης (46′ Φερεκίδης), Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας 88′ Τσούλης), Βαζ, Σαμπανέι, Μακρής (64′ Κάρδαρης).

Διαγόρας: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος (87′ Λιμάτσι), Τρίγκας, Νιφορόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσεκούρας (84′ Γκολφινόπουλος), Γεωργαντόπουλος (46′ λ.τ. Καλλιτσουνάκης), Ούτσικας (19′ λ. τρ.  Σχοινάς).

Όλη η επικαιρότητα