Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας-ΙΕΚ Σμαρνάκη: Κυριακή στο Άργος για το «πρέπει»

Ακούστε το άρθρο

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή βρέθηκε ο ΠΑΟ Βάρδας μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Πανγυθεατικού, όμως για να έχει αντίκρισμα αυτός ο άσος πρέπει και την ερχόμενη Κυριακή να έρθει το διπλό επί του καταδικασμένου Παναργειακού στο Άργος.

Οι πράσινοι που μπαίνουν πλέον σε μια σειρά θεωρητικά βατών παιχνιδιών, με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το νικηφόρο αποτέλεσμα που τους κράτησε σε τροχιά σωτηρίας, έχουν στο μυαλό τους μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στους ουραγούς «Λύκους» οι οποίοι πάντως παίζουν για την τιμή των όπλων τους και παλεύουν κάθε ματς, γι’ αυτό και χρειάζονται και την δέουσα προσοχή.

Εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς ότι με ενδεχόμενη νέα νίκη, η ώθηση των έξι βαθμών για τα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν κόντρα σε Βραχνέικα και Τσιλιβί, θα είναι μεγάλη και σε αυτά τα παιχνίδια η «Μπάρτσα» θα μπορεί εν πολλοίς να σφραγίσει και την παραμονή της στον 7ο όμιλο.

Στα θετικά για τον τεχνικό του ΠΑΟΒ, τον Μίκι Τσίρκοβιτς, πως για την ώρα το απουσιολόγιο του είναι «λευκό» αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και η προετοιμασία για την αναμέτρηση στην Αργολίδα γίνεται κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Την Τετάρτη με Πανηλειακό για το Κύπελλο

Παράλληλα, για την προσεχή Τετάρτη ορίστηκε ο αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, όπου η Βάρδα θα υποδεχθεί στο «Γρ. Καλάκος» τον Πανηλειακό και θέλει την πρόκριση προκειμένου να κατακτήσει επιτέλους τον τίτλο του Κυπελλούχου που λείπει από τη συλλογή της και  τόσα χρόνια προσπαθεί να τον κατακτήσει.

Όλη η επικαιρότητα