Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Κοιτάζει την επόμενη ημέρα…

Την επόμενη ημέρα κοιτάζουν πλέον στον ΠΑΟ Βάρδας μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν που έκλεισε με την πεντάρα… μέσα στο Αργος!

Μία σεζόν όπου η 3η θέση που τερμάτισε ο ΠΑΟΒ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (για τον 3ο Όμιλο), είναι η καλύτερη κι η υψηλότερη από ποτέ, γι’ αυτό η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη. Ο ΠΑΟ Βάρδας έκλεισε και τυπικά την περασμένη Τετάρτη τη φετινή αγωνιστική χρονιά, με την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο, και στη συνέχεια με ένα “μπάρμπεκιου” με πλούσια εδέσματα που διοργανώθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου. Που έχουν πλέον το βλέμμα τους στραμμένο στην επόμενη ημέρα και στην Γ.Σ. η οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνει την επόμενη Δευτέρα , εορτή του Αγ. Πνεύματος και στις 9 μ. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Βουπρασίας!

Εκεί αναμένεται να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, και φυσικά μια πρώτη κουβέντα για την πολύ δύσκολη σεζόν που έρχεται! Με πρώτο μέλημα την πλαισίωση του υπάρχοντος Δ.Σ. με νέα πρόσωπα με όρεξη και διάθεση για δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, όπου για να μείνει και μόνο η ομάδα στην κατηγορία, θα πρέπει να κάνει «πρωταθλητισμό»! Άλλωστε  αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην Βουπρασία , και  πριν «πεινάσουν, μαγειρεύουν»! Και φυσικά σε αγωνιστικό επίπεδο, βασική επιδίωξη είναι η παραμονή στο σύλλογο του βασικού «κορμού» της ομάδας, και φυσικά του Βαρδαίου τεχνικού Ηλία  Φωτόπουλου!

Ο 52χρονος Ηλείος τεχνικός, βρίσκεται τα τελευταία περίπου δυόμιση χρόνια στον πάγκο του ΠΑΟΒ, έχοντας σημαντικό έργο στο καρνέ του! Όμως η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου στη Γ’ Εθνική με τον Ηλ. Φωτόπουλο στον πάγκο του, έχοντας να αντιμετωπίσει  ομάδες με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Ανεξάρτητα που δεν πήρε ο ΠΑΟΒ τη 2η θέση, κάτι που πιθανόν να μπορούσε! Όμως αυτό δε λέει τίποτα, καθώς μετρά η συνολική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα και ο τεχνικός του ΠΑΟΒ!

«Θέλω με το κλείσιμο της σεζόν, να ευχαριστήσω καταρχάς τη διοίκηση για την τιμή που μου έχει κάνει να βρίσκομαι στο τιμόνι του ΠΑΟ Βάρδας και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν. Ήταν συνεχώς δίπλα μας, και στις νίκες και στις αποτυχίες, και πάντα πολύ πρόθυμα και συνήθως αποτελεσματικά, έλυνε όποια θέματα και προβλήματα παρουσιάζονταν. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος, τυχερός και ευλογημένος που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες.

Είναι πάρα πολύ καλοί σε όλους τους τομείς. Και σε αγωνιστική αξία, και σε πολύ καλό χαρακτήρα, και σε πάρα πολύ καλή νοοτροπία και κουλτούρα, για το πως βλέπουν το ποδόσφαιρο και πως θα πρέπει να ενεργούν. Η επιτυχία της ομάδας τους ανήκει πραγματικά, και είναι άξιοι πολλών συγχαρητήριων.

Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που είχα την τιμή να είμαι ο προπονητής τους, καταλήγει ο Ηλίας Φωτόπουλος, που εκτός απροόπτου θα βρίσκεται και τη νεα περίοδο στη «Μπάρτσα»!

Όλη η επικαιρότητα