Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ν. Μανωλάδα ή Λεχαινά για έδρα τη νέα περίοδο

Ανάμεσα στα θέματα που έχει να λύσει η διοίκηση του ΠΑΟΒ ενόψει της νέας περιόδου, υπάρχει και το γηπεδικό θέμα, στο οποίο μάλιστα στάθηκε και ο τεχνικός Τσίρκοβιτς!

Καθώς αυτή τη στιγμή το «Γρηγόριος Καλάκος» βρίσκεται στη διαδικασία αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Πράγμα που σημαίνει ότι θα αργήσει πολύ το γήπεδο «Γρ. Καλάκος» να είναι έτοιμο, και αν μάλιστα οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοήσουν, ίσως να μην προλάβει και καθόλου να αγωνιστεί εκεί τη νέα περίοδο ο ΠΑΟΒ!

Έτσι λοιπόν οι διοικούντες αναζητούν από τώρα λύση! Μάλιστα ο Μίκι Τσίρικοβιτς πρότεινε η έδρα των Ταύρων τη νέα περίοδο  να είναι το γήπεδο Λεχαινών, με το σκεπτικό ότι είναι αυτό που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στην περιοχή. Τόσο από πλευράς αγωνιστικού χώρου, χωρητικότητας εξεδρών, όσο και από πλευράς συνθηκών που παρέχει για μια ομάδα όπως αυτή της Βάρδας.

Όμως οι παράγοντες του ΠΑΟΒ εξετάζουν και την «καυτή» έδρα της Ν. Μανωλάδας! Ένα γήπεδο που χρησιμοποίησε η Δόξα όταν αγωνίστηκε στη Γ΄ εθνική, και μάλιστα με τεχνικό τον Μ. Τσίρκοβιτς! Ίσως… να χρησιμοποιήσουν και τα δυο γήπεδα!

 

 

 

Όλη η επικαιρότητα