ΕΠΣ Ηλείας

ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Τραγανού 0–1: Με Δ. Κολοτούρο στο 57΄στους «4»!

Ακούστε το άρθρο

Την έκπληξη της χθεσινής ημέρας του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, έκανε χθες μέσα στη Βάρδα απέναντι στον ΠΑΟΒ της Γ΄ εθνικής η πρωτοπόρος της Α1 Νίκη Τραγανού, κερδίζοντας με σκορ 1 – 0 , χάρις σε γκολ του Δ. Κολοτούρου! Οι φιλοξενούμενοι καλά στημένοι στο γήπεδο από τον τεχνικό τους Σπ. Αντωνόπουλο, έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον γκολκίπερ τους Αν. Αντωνόπουλο , και προσέχοντας πολύ την άμυνα τους, αφού άντεξαν στο α΄ μέρος, «χτύπησαν» στην επανάληψη!

Οι φάσεις και το γκολ του αγώνα!

 

Στο 18΄ πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ, όταν κοντινή κεφαλιά του Χούσα έδιωξαν επί της γραμμής οι αμυντικοί!  Στο 21΄ωραία ασίστ  του Θ. Νικολόπουλου στον Καρούτη και σουτ του τελευταίου, διώχνει δύσκολα με τα πόδια ο γκολκίπερ Αν. Αντωνόπουλος! Στο 34΄κόρνερ του Γ. Πολίτη ο Δημητρίου το σουτ που έφυγε σύριζα άουτ! Στο 35΄ φάουλ του Γ. Πολίτη κεφαλιά του Σιδέρη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Στο 40΄, νέο κόρνερ του Γ. Πολίτη, ο Καλογερόπουλος πιάνει την κεφαλιά που φεύγει σύριζα άουτ από την εστία του Αν. Αντωνόπουλου στην τελευταία φάση του α΄ ημιχρόνου! Όμως στην επανάληψη η Νίκη ήταν αυτή που μπήκε δυνατά, και αφού απείλησε την εστία του Λαδά με κάποια στημένα, στο 57΄, ένα από αυτά «καρποφόρησε»!

Ο Ν. Κολοτούρος εκτέλεσε το φάουλ στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΒ, εκεί έδιωξαν οι αμυντικοί, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον νεοεισελθόντα στο ματς Δ. Κολοτούρο, που την έστειλε στο βάθος της εστίας του Λαδά, χαρίζοντας τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του! Έκτοτε αναγκάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΒ να ρίξει στο ματς κάποιους βασικούς του παίκτες που είχε κρατήσει στον πάγκο, όπως τους Δ. Νικολόπουλο, Ντόμα και Γούρμο για να «γυρίσει» τον αγώνα, αλλά μάταια!  Καθώς το ‘άγχος είχε κυριεύσει τους «πράσινους», ο Αν. Αντωνόπουλος ήταν ανίκητος, και οι αμυντικοί των πρωτοπόρων, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς !

Έτσι στο 65΄φαουλ του Γ. Πολίτη έφυγε σύριζα άουτ, και στο 71΄σεντρα του Γούρμου από δεξιά στον Λιόση, ο οποίος γυρίζει  στον Γ. Πολίτη που εντελώς μόνος, σουτάρει απελπιστικά άουτ! Στο 79΄ ωραία μπαλιά του Γ. Πολίτη στον Χούσα , ο οποίος βρίσκει τον Γούρμο  που πιάνει το βολέ, με τον Αν. Αντωνόπουλο να κάνει την απόκρουση του αγώνα, κατεβάζοντας από το «Γ» της εστίας του τη μπάλα! Με την τελευταία φάση για γκολ να εξελίσσεται στο 90΄, όταν νέα κεφαλιά του Δημητρίου, κατέβασε και πάλι από το «Γ» της εστίας του ο Αν. Αντωνόπουλος! Έτσι η Νίκη πήρε μια σπουδαία πρόκριση βλέποντας πλέον τελικό…, και νταμπλ!

  • Πολίτης Γ. και Π., Λιόσης αυτοί που ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΒ, ενώ από πλευράς Νίκης, Αν. Αντωνόπουλος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης και Δ. Κολοτούρος ήταν αυτοί που διέπρεψαν!

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Χούσα, Σιδέρης(87΄Σώκαλης), Δημητρίου, Παλιάτσας(60΄Δ. Νικολόπουλος), Πολίτης Γ., Καρούτης(60΄Ντόμας), Νικολόπουλος Θ., Καλογερόπουλος(66΄Γούρμος), Πολίτης Π.

 ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Αντωνόπουλος Αν., Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ., Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος(78΄Κολοτούρος Ε.), Δούλος, Παπαχριστόπουλος(46΄Δ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος(87΄Καλογερόπουλος), Κολοτούρος Ν.(93΄Κασσιανός Ι.).

Όλη η επικαιρότητα