ΕΠΣ Ηλείας

ΠΑΟ Βάρδας: Όλα τα βλέμματα στο «Γρ. Καλάκος»…

Σ τις 4.00 μ. μ. στα πλαίσια της β΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΟ, παίζει κόντρα στον Πανελευσινιακό, και με νίκη – πρόκριση, θα έχουν κάνει άθλο, μιας και με βάση τη χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου στην ΕΠΟ, ο ΠΑΟΒ θα βρεθεί στην 5η φάση του θεσμού, κόντρα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
Ακούστε το άρθρο

Όλοι οι δρόμοι σήμερα το απόγευμα, οδηγούν στο «Γρ. Καλάκος»… Καθώς στις 4.00 μ. μ. στα πλαίσια της β΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΒ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, παίζει κόντρα στον ιστορικό Πανελευσινιακό.

Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για τους «πράσινους» του Ηλία Φωτόπουλου, καθώς με νίκη – πρόκριση κόντρα στους «σταχυοφόρους» της Ελευσίνας, θα έχουν κάνει άθλο, μιας και με βάση τη χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου στην ΕΠΟ, ο ΠΑΟΒ θα βρεθεί στην 5η φάση του θεσμού, κόντρα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Που θα σημάνει ένα τεράστιο οικονομικό εσοδο για τους «πράσινους».

Στα αγωνιστικά, έχει επιστρέψει ο Μπίσα, ενώ και ο Διον. Πλαστουργός, είναι καλά και επέστρεψε και αυτός στις προπονήσεις και θα είναι και αυτός διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου.

Ως εκ τούτου απόντες θα είναι μόνο οι εδώ και καιρό τραυματίες Νίκος Δούλος και Αντώνης Λιόσης, με τον δεύτερο να ξεκινά χαλαρά από την επόμενη εβδομάδα. Και βέβαια στόχος του ΠΑΟΒ που θα παίξει ελεύθερα… είναι η έκπληξη, ώστε να γράψει ιστορία! Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο: Βαρτσάκης (Λακωνίας), και βοηθοί οι: Αντωνόπουλος, Σόβολος (Λακωνίας).

Όλη η επικαιρότητα