Με το εντυπωσιακό σκορ 13 – 1, ο πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας ΠΑΟ Βάρδας συνέτριψε χθες την άτυχη Ολυμπιάδα Γουμέρου!
Έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπίσα(4 γκολ) και Λιόση (3 γκολ), ο ΠΑΟΒ ευτυχώς που έκοψε… ταχύτητα στο 75΄, γιατί διαφορετικά το σκορ θα έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις!
Τα γκολ της αναμέτρησης:
Οι πρωτοπόροι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1΄με τον Μπίσα! Για να έρθει στο 5΄ο Π. Πολίτης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Γ. Πολίτη να γράψει το 2 – 0! Όμως στο 11΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2 – 1, με τον Ν. Ροδόπουλο, και αφού η μπάλα κόντραρε στον Γ. Πολίτη! Έκτοτε οι «πράσινοι» αγρίεψαν, και έτσι στο 18΄με βολέ ο Λιόσης ανέβασε το σκορ στο 3 – 1, για να έρθει στο 21΄ο Λαθύρης να γράψει το 4 – 1! Όμως τα γκολ συνέχισε να πέφτουν σαν βροχή…, και στο 22΄ο Λιόσης με πλασέ έκανε το 5-1, και 24΄ο Διονυσόπουλος το 6 – 1! Στο 40΄ο Λιόσης ανέβασε το σκορ στο 7- 1, που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου! Όμως και στην επανάληψη τα γκολ συνέχισαν να μπαίνουν, και στο 50΄ο Λαθύρης σημείωσε το 8 – 1, για να γράψει στο 53΄ο νεοεισελθών Θ. Αντωνόπουλος το 9 – 1! Στο 55΄ο Μπίσα διαμόρφωσε το 10 – 1, και στο 60΄ο ιδιος ειχε σουτ στο δοκάρι! Όμως στο 65΄ ο ίδιος βρήκε δίχτυα κάνοντας το 11- 1, και στο 73΄και πάλι ο Μπίσα το 12 – 1! Το τελικό 13 – 1, πέτυχε στο 75΄ο Θ. Αντωνόπουλος!
ΠΑΟΒ: Τσεκούρας(46΄Τσέλιος), Παρασκευόπουλος(46΄Στεργιόπουλος Β), Διονυσόπουλος(46΄Μηλαδόπουλος), Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης(46΄Αντωνόπουλος), Μπίσα, Δούλος, Μαρκόπουλος, Πολίτης Γ.(46΄ Μικελάτος), Λαθύργς
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Θεοδωρόπουλος, Παπανδρέου, Μπίρμπας Σοφ., Μπίρμπας Δ., Φώτης, Βουρλούμης, Ροδόπουλος Ν.(62΄Κακαλής), Καλαντζής(46΄Γκολφίνος), Γεωργίου, Κολοβάδης, Ασημακόπουλος
ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ:
Στα Σαβάλια ο Αλφειός προηγήθηκε 0-3 με χατ-τρικ του Καλαντζή, αλλά ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Μείωσε 1-3 πριν το ημίχρονο με τον Μαρκόπουλο και ο Λιούρης ισοφάρισε με δύο δικά του γκολ σε 3-3!
Στην Ανδραβίδα, ο Ηλειακός Βαρθολομιου προηγήθηκε δύο φορές με Τσουκαλά και Αποστολόπουλο αλλά η… επτάψυχη Δάφνη ισοφάρισε στο 85΄ (2-2), με σκόρερς τους Κ. Θεοφιλόπουλο και Κωστόπουλο και πήρε πολύτιμο βαθμό.
Στο Σκουροχώρι είχαμε άλλη μια ισοπαλία. Η Δόξα προηγήθηκε στο 28΄ με εύστοχο πέναλτι του αρχηγού της Κώστα Δημητρόπουλου και ο Τσαγκάρης ισοφάρισε 1-1 στο 84΄.
Τέλος και στο Τραγανό το ματς τελείωσε χωρίς τέρματα (Νίκη-Θύελλα 0-0).