Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – Πανελευσινιακός 0-2: Με ψηλά το κεφάλι…

Οι «πράσινοι» του Ηλ. Φωτόπουλου, που ήταν ιδιαίτερα καλοί στο α΄ ημίχρονο, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα στο 44΄με τον Μικελάτο για να προηγηθούν, άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων έως το 84΄!
Ακούστε το άρθρο

Δεν  κατάφερε τελικά χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΒ του Ηλία Φωτόπουλου στο «Γρ. Καλάκος»  για να γράψει ιστορία, καθώς έχασε δύσκολα  από τον πολύ ανώτερό του και αρκετά έμπειρο Πανελευσιναικό, με σκορ 2 – 0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ!

Χάνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να βρεθεί βάση κλήρωσης που έχει προηγηθεί,  στην 5η φάση του θεσμού κόντρα σε ομάδα της «Σούπερ – Λίγκ»! Όμως, παρά την ήττα – αποκλεισμό τους, οι  «πράσινοι» του Ηλ. Φωτόπουλου, αποχαιρέτησαν το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι, καθώς ήταν ιδιαίτερα καλοί στο α΄ ημίχρονο, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα στο 44΄με τον Μικελάτο για να προηγηθούν, και άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων έως το 84΄!

Άλλωστε ο Πανελευσινιακός είναι ένα ιστορικό σωματείο, αρκετά ενισχυμένο από τις μεταγραφές, έχοντας σαν στόχο την άνοδο μέσω της Γ΄ εθνικής στην S.L. 2 !  Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο ΠΑΟΒ παρατάχθηκε με τον προερχόμενο από τραυματισμό Βαγγέλη Λαθύρη στην αρχική ενδεκάδα, στη θέση του αρχικά δηλωθέντος Μπίσα, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα με το δελτίο του και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Μόλις στο 2′, από δράνεια της άμυνας του ΠΑΟΒ, ο Μίσκου  έκανε το πλασέ από κοντά, που έφυγε άουτ. Ενώ στο  15′ νέο  πλασέ του Μίσκου, κόντραρε σε σώματα. Πρωτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ στο  35′. Όταν  απευθείας φάουλ του Μικελάτου, λίγο πάνω από την εστία του Γκλότσου!  Όμως στο 44′ θα μπορούσε ο ΠΑΟΒ να προηγηθεί, όταν από μπαλιά του Μηλαδόπουλου, ο Μικελάτος  βγήκε τετ-α-τετ , όμως σούταρε άουτ! Στην  επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, και στο  60′, ωραίο  γύρισμα του Μίσκου, πλασέ του Μπούση, πάνω στον Τσεκούρα!  Στο  73′ δυνατό σουτ του Μάρη, δεν ανησύχησε ο Τσεκούρας. Ενώ στο 77′, γύρισμα του Μουστάκα, συρτό πλασέ του Γεμιστού, ελάχιστα άουτ.

Σε  έξι  λεπτά… κρίθηκε το ματς!

Έτσι στο 84′, σε αντεπίθεση  του Πανελευσινιακού με τον Μακρυγιάννη,  έβγαλε  την ασίστ  στην περιοχή του ΠΑΟΒ, πλασέ του Κακόσιμου στα δίχτυα, και 0 – 1!  Ενώ  στο 90′, νέο γύρισμα του Μουστάκα, πλασέ του Κρητικού στο δοκάρι, νέο πλασέ του πεσμένου στο έδαφος Κρητικού, η μπάλα περνά κάτω από το σώμα του Τσεκούρα και στα δίχτυα, για το τελικό 0 – 2!

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Μηλαδόπουλος, Διονυσόπουλος, Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Γ. Πολίτης (89′ Κοντάνας), Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, Μικελάτος, Λαθύρης (86′ Παλούμπης), Πλαστουργός.

Πανελευσινιακός: Γκλότσος, Μουστάκας, Αρναούτογλου, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μάρης (81′ Κατίδης), Μίσκου (66′ Κακόσιμος), Μπούσης, Κρητικός (90′ Μακρίδης),  Καψής (46′ Μακρυγιάννης), Γεμιστός.

Όλη η επικαιρότητα