Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Παρέμειναν: Θ. Νικολόπουλος, Γ. Πολίτης, Γ. Λαδάς και Λ. Σώκαλης!

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται από τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, με εντατικούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που βρίσκει την ομάδα για έκτη συνεχή χρονιά  στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Άλλωστε η διοίκηση είχε ως μέλημα και αρχικό στόχο,  την παραμονή των ποδοσφαιριστών σχεδόν ολοκλήρου του περυσινού ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Φαίνεται πως το πέτυχε έχοντας επιτευχθεί η ανανέωση αρκετών. Επίσης συνεχίζεται ο προγραμματισμός ως έχει, καθώς προχωρά και έπεται η ανανέωση και άλλων παιχτών. Έτσι στις ήδη υπάρχουσες ανανεώσεις προστέθηκε χθες και η   ανακοίνωση  τεσσάρων  ακόμα παικτών! Πρόκειται λοιπόν για τον αρχηγό Γιώργο Πολίτη , τον έμπειρο Θανάση Νικολόπουλο, και τους ταλαντούχους Γιώργο Λαδά, και Λεωνίδα Σώκαλη!                              

 Αναλυτικά:

“Σε συνέχεια του μεταγραφικού σχεδιασμού του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνεται από την ομάδα μας μια ακόμα εσωτερική μεταγραφή. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τους πράσινους και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν κάτοικος Βάρδας. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας “.

«Ο έμπειρος Λεχαινίτης στην καταγωγή ποδοσφαιριστής Νικολόπουλος Θανάσης, που είπε το “ναι” σε ακόμη μια αγωνιστική σεζόν να είναι κοντά στην ομάδα της Βάρδας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Στο μεταξύ, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ, ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Π.Α.Ο  ΒΑΡΔΑΣ.

“Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΔΑ.

Ο νεαρός αθλητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον ποδοσφαιριστή μας με υγεία και πολλές επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις”.

Από την άλλη, ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ενισχύοντας τον σύλλογο και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΩΚΑΛΗ, ο οποίος συναντήθηκε με τους «πράσινους» με την διοίκηση να επισημοποιεί την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση: “Σε μια ακόμα πολύ σημαντική ανανέωση με βλέμμα στο μέλλον προχώρησε η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, καθώς συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΩΚΑΛΗΣ. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον ποδοσφαιριστή μας με υγεία και πολλές επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις”.

Όλη η επικαιρότητα