Categories: ΕΠΣ Ηλείας

ΠΑΟ Βάρδας: Πρεμιέρα… με στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική

Share

Την πρώτη του προπόνηση, για την αγωνιστική περίοδο 2022- 2023, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Βάρδας ο ΠΑΟΒ, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου και των συνεργατών του Γιάννη Παναγιωταρόπουλου και Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Ο ΠΑΟΒ βέβαια ξεκίνησε με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ηλείας και την επάνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, όπως έκανε πρόσφατα ο Πανηλειακός, και γι’ αυτό έχει προβεί σε πολύ καλές μεταγραφές (Γιώργος Πολίτης, Νίκος Δούλος, Θανάσης Αντωνόπουλος, Λάμπης Μαρκόπουλος, Νίκος Μηλαδόπουλος, Χαράλαμπος Κοντάνας), ενώ έχουν ανανεώσει και 8 βασικοί ποδοσφαιριστές της προηγούμενης σεζόν στη Γ’ Εθνική (Λιόσης, Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Λαθύρης, Μπίσα, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός).

Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ προώθησε στην πρώτη ομάδα τρεις νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία. Πρόκειται για τους Βασίλη και Κωνσταντίνο Στεργιόπουλο και Ευθύμη Σπούδα. Οι τρεις νεαροί, γεννηθέντες το 2007, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ακαδημίας και θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία και στις προπονήσεις. Θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την Κ16 και θα είναι παράλληλα στη διάθεση του προπονητή Ηλία Φωτόπουλου.

Στην τελική ευθεία ενόψει Πλούταρχου…

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΒ έχει μπει στην τελική ευθεία για τη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου το προσεχές Σάββατο 13 Αυγούστου, στην πλατεία Ελευθερίας της Βάρδας. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ ευελπιστεί να παραβρεθεί στη συναυλία πολύς κόσμος (κάτι άλλωστε που είναι σίγουρο, εφόσον μιλάμε για έναν σπουδαίο τραγουδιστή όπως τον Πλούταρχο) και να στηρίξει την ομάδα οικονομικά ενόψει της νέας σεζόν όπου οι στόχοι είναι υψηλοί.

Tags: ΠΑΟΒ