Αθλητισμός

ΠΑΟ Βάρδας: Προς παραμονή ο Μίκι!

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρήκε πατήματα και απέδωσε βάσει δυνατοτήτων με την πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς, που αντικατέστησε μεσούσης της σεζόν τον Ντίνο Σπυρόπουλο..

Ως εκ τούτου η «Μπάρτσα» πήρε τα πάνω της και έφτασε σχετικά εύκολα στην παραμονή, αφού ουσιαστικά είχε καθαρίσει την μπουγάδα πριν καλά-καλά επέλθει η διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω κορονοϊού.

Ο Τσίρκοβιτς από ότι φαίνεται θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των πράσινων, αφού γενικότερα υπάρχει άψογη συνεργασία και σχέση με τους ιθύνοντες τον σύλλογο και η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία.

Επιπλέον ένα συν είναι ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ έχει «φάει με το κουτάλι» την Γ΄Εθνική και γνωρίζει πώς να σχεδιάσει το ρόστερ για την χρονιά που έρχεται και αναμφίβολα θα είναι απαιτητική και θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Τσίρκοβιτς: «Μπράβο στον Αλφειό για το  ήθος και την αξιοπρέπεια!»

Την απόφαση Αλφειού, να αποσυρθεί από την χθεσινή κλήρωση για τον Κυπελλούχο Ηλείας σε ένδειξη Fair Play, εκθείασε ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Η ομάδα του Επιταλίου, ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται να μπει σε μια κλήρωση, με ίσες πιθανότητες απέναντι σε μια ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί με 4-1 στον πρώτο ημιτελικό κααι ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας της απένειμε τα εύσημα προσθέτοντας  ότι σέβεται την οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΒ.

Στην ανάρτησή του ο Τσίρκοβιτς ανέφερε τα εξής:

«Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλφειό για το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Ως προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες δεν θα χαιρόμασταν να είμαστε Κυπελλούχοι από την κλήρωση. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη. Και σέβομαι την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟ Βάρδας, όποια κι αν είναι».

Όλη η επικαιρότητα