Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Προς παραμονή ο Βαζ!

Ακούστε το άρθρο

Μετά  την οριστική παραμονή για ακόμα μια χρονιά του Μίκι Τσίρκοβιτς, στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας,  αφού οι δύο πλευρές ταυτίστηκαν στα «θέλω» τους και έτσι ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις τάξεις των Ηλείων, όλο το βάρος  έχει πέσει… στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Ηδη  η διοικηση των «πρασίνων» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις  με όλους σχεδόν τους παίκτες της ομάδας, και φυσικά των λεγόμενων βασικών!  Κάτι που άλλωστε έχει ζητήσει  και ο Σερβοέλληνας τεχνικός του ΠΑΟΒ!

Όμως από την πλευρά τους και οι  «πράσινοι» θέλουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες, παρά τις   περικοπές  των αποδοχών τους  λόγω Κορωνοιού, και σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς», βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανανεώσει  , ο Γάλλος  Γουόλτερ  Βάζ!  Ένας παίκτης  που αγάπησε με τον ερχομό του τη Βάρδα, και το έδειξε  πέρυσι με το ταξίδι αστραπή που πραγματοποίησε στο εξωτερικό λόγω  του γάμου της αδελφής του!  Κάτι που έχει εκτιμηθεί δεόντως από τους παράγοντες του  ΠΑΟΒ!

Κυκλοφορούν  τα διαρκείας, προς  αναβολή  η εκδήλωση!

Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ  νωρίτερα από κάθε άλλη  χρονιά, λόγω της κατάστασης  που βιώνουμε ακόμα, θέτει στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2020– 2021, που περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το νέο  πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν (και) στο χώρο τού ποδοσφαίρου, οι τιμές παρέμειναν ιδιαίτερα προσιτές, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα που του προσέφερε μεγάλες χαρές τα τελευταία  9 χρόνια,  αγωνιζόμενη στη τρίτη τη τάξει κατηγορία τού ποδοσφαίρου. Παράλληλα  προς αναβολή οδηγείται η  καθιερωμένη ετήσια  εκδήλωση του ΠΑΟΒ το πρώτο δεκαήμερο του  Αυγούστου, λόγω  της  νέας έξαρσης  του Κορωνοιου το τελευταίο χρονικό διάστημα, και  των μέτρων των λoιμωξιολόγων της χώρας  μας,  για τις συναθροίσεις  σε ανοιχτούς χώρους(εκδηλώσεις, πανηγύρια και κ.λ.π.). !

Όλη η επικαιρότητα