Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Προσπάθεια ανασύνταξης ενόψει Αιγίου!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας.
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας, ενόψει του επόμενου αγώνα της ομάδας στο Αίγιο, κόντρα στον ιστορικό Παναιγιάλειο.

Με τον σύλλογο να καταβάλλει προσπάθεια ανασύνταξης μετά τα όσα έγιναν στο ματς με την Παναχαϊκή, με στόχο αρχικά την ηρεμία της, και κατόπιν την αυτοσυγκέντρωσή της, ενόψει του ματς του Αιγίου.

Ένα ματς όπου ο ΠΑΟΒ είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη, ώστε να μείνει σε τροχιά παραμονής. Απέναντι στον ιστορικό Παναιγιάλειο, που μάλλον… θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Επέστρεψε στην Παναχαϊκή τους δανεικούς Θωμά και Ταρνάρη!

Παρά το γεγονός ότι το συμφωνητικό τους ήταν δανεισμός για ένα χρόνο και μέχρι τις 30 Ιουνίου ανήκαν κανονικά και με τον… νόμο στον Παμβουπρασιακό, μετά το «διπλωματικό επεισόδιο» και την ανακοίνωση του Προέδρου της Παναχαϊκής.

«Εδώ στη Βάρδα είμαστε εντάξει σε όλα μας. Το χωρίον της Βάρδας δεν έφερε αντίρρηση στην Παναχαϊκή να πάρει πίσω τους παίκτες της, αν και η συμφωνία μας δεν ήταν αυτή», ανέφεραν οι ιθύνοντες της ομάδας, λίγο μετά την αποδέσμευση των παικτών, τα έγγραφα των οποίων έλαβαν οι εκπρόσωποι της Παναχαϊκή με επικεφαλής τον Χρήστο Μικέ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Βάρδα για τον σκοπό αυτό.

Όλη η επικαιρότητα