Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Πρόβα τζενεράλε… το Σάββατο στη Ναύπακτο

Ένα ακόμα φιλικό τεστ.

Η σημερινή αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής και η αλλαγή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αναγκάζει και τον ΠΑΟΒ, να αλλάξει τα πλάνα του, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες της Γ΄ εθνικής. Έτσι μετά το Κυριακάτικο ρεπό, η ομάδα θα συνεχίσει τα φιλικά προετοιμασίας.

Έτσι με αστραπιαίες ενέργειες του Δ.Σ., κλείστηκε ένα ακόμα φιλικό τεστ προετοιμασίας, αυτή τη φορά στη Ναύπακτο, κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» το ερχόμενο Σάββατο θα μεταβούν στην Ναύπακτο όπου στις 4 μ.μ. στο γήπεδο της πόλης, θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα. Ένα ματς, ουσιαστικά μια πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα γνώριμη…, με την οποία θα βρεθούν αντίπαλοι και τη νέα περίοδο, καθώς όλες οι ενδείξεις τις φέρνουν στον ίδιο όμιλο.

Το οποίο προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα από τους δύο τεχνικός, παρότι ο ΠΑΟΒ θα έχει για ακόμα μια φορά απουσίες, όπως είναι αυτές των, Μαυρόπουλου, Βασιλόπουλου και Τσιρίκου, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο ταλαντούχος Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Στα μεταγραφικά, απομένει η ελευθέρας του Θανάση Μπίσα από την πρώην ομάδα του, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ των «πρασίνων».

Όλη η επικαιρότητα