Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με Πανηλειακό!

Ακούστε το άρθρο

Όσο πλησιάζει η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης  Κυριακής, ανάμεσα στον  ΠΑΟ Βάρδας, και τον Πανηλειακό στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας,  στο τρίτο και τελευταίο για τον πρώτο γύρο Ηλειακό ντέρμπι, άλλο τόσο… , αυξάνουν οι ρυθμοί προπόνησης των «πρασίνων» του Ηλία Φωτόπουλου.

Καθώς οι  «πράσινοι» θέλουν να αποχαιρετήσουν τον πρώτο γύρο του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής,  με μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και επιπλέον θέλουν τη νίκη,  και για βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και φυσικά για λόγους γοήτρου.

Μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΟΒ,  απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας,  για την δική τους ενίσχυση,  στον αγώνα με τον Πανηλειακό, αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας της Βουπρασίας!

Το ευχάριστο πάντως για τον τεχνικό  των πρασίνων είναι η απουσία προβλημάτων εκτός απροόπτου, πράγμα που σημαίνει , ότι θα είναι μια από τις ελάχιστες φορές φέτος, που οι «πράσινοι» θα παραταχτούν κομπλέ! Τώρα όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο.

Στον ΠΑΟΒ θέλουν παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν στον β’ γύρο και να δώσουν το κάτι παραπάνω στους αγωνιστικούς στόχους που έχουν θέσει. Όλα πάντως  θα  ξεκαθαρίσουν μετά το ντέρμπι της  Κυριακής με τον Πανηλειακό!

Όλη η επικαιρότητα