Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Στηρίζει τον 2ο αγώνα «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε χθες για  μια ακόμα φορά ο ΠΑΟ Βάρδας που με ανακοίνωση του απέδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των διοργανωτών του 2ου αγώνα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον Πύργο.

Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου έχει ως εξής:

«Σ’ αυτόν τον αγώνα σημασία έχουν όχι οι επιδόσεις αλλά η συμμετοχή ! 2ος αγώνας συμπαράστασης και αλληλεγγύης «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή»
Δευτέρα 28/5/2018 και ώρα 20.00 στο στάδιο Πύργου με την συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών και Ηλείων άσσων .

Η ζωή δεν είναι δίκαιη με όλα τα παιδιά. Ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 15 χρονών ζει μόνιμα στη Ζαχάρω. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Το ύψος του τον έκανε γρήγορα να αφοσιωθεί στο μπάσκετ. Εδώ και κάποιους μήνες όμως δίνει έναν μεγάλο αγώνα εκτός γηπέδων. Πάσχει από καρκίνο στο πόδι. Θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Τα έξοδα πολλά και αξεπέραστα για τους οικείους του.
Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ως ελάχιστο δείγμα γραφής των αρχών του πολιτισμού του δε μένει αμέτοχος και συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Η ομάδα μας καλεί όλους τους φορείς της πόλης και τους πολίτες να στηρίξουν την εκδήλωση είτε με την εκεί παρουσία τους, είτε δείχνοντας με την οικονομική τους συμβολή ότι κατανοούν την ανεκτίμητη αξία της ζωής δίνοντας δύναμη σε όλους να μη χάνουν την ελπίδα τους.

Η κοινωνία μας δοκιμάζεται και πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό.
Η αλληλεγγύη και το φιλότιμο του Έλληνα πάντοτε λειτουργούσε εποικοδομητικά.

Στην Βάρδα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τιμή 1 ευρώ το καθένα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα : POL CAFE και ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΓΟΥΡΜΟΣ …

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!!»

Όλη η επικαιρότητα