Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Στο «Γρ. Καλάκος» με Βαρθολομιό για το Κύπελλο

Ακούστε το άρθρο

Το κλίμα έχει αντιστραφεί πλέον στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας, αφού η ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα, πλέον μετρά δυο σερί νίκες οι οποίες στην «οικονομία» του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχτούν εξάποντες και πλέον βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Η «Μπάρτσα» σήμερα θα κάνει «διάλειμμα» από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού θα αντιμετωπίσει στο «Γρ. Καλάκος» και όχι στο Βαρθολομιό όπως ήταν προγραμματισμένο βάσει κλήρωσης τον Ηλειακό για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ηλείας.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος αναμένεται να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει» το κουπί έως τώρα, ενώ ευκαιρίες αναμένεται να πάρουν κι άλλοι οι οποίοι δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής ενώ με νίκη ο ΠΑΟΒ εξασφαλίζει και την πρόκριση του στην επόμενη φάση. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των πράσινων θα είναι και πάλι για το Κύπελλο καθώς την ερχόμενη Τετάρτη θα φιλοξενηθούν από την Δόξα στη Ν. Μανολάδα ενώ η επανέναρξη του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου την Κυριακή 3/12 τους επιφυλάσσει το τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα