Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Τεστ συμπερασμάτων με Βραχνέικα και Πανηλειακό!

Συνέχεια στα φιλικά προετοιμασίας θα έχουμε  το προσεχές Σάββατο για τον ΠΑΟΒ,  καθώς οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν στη Βάρδα τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου τον Πανηλειακό, επίσης στη Βάρδα.

Πρόκειται σαφώς για δυο  πιο δυνατά φιλικά, με ομάδες που θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΒ, από τα οποία  και αναμένεται να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την πορεία της δυναμικής της φετινής ομάδας των «πρασίνων». Οι οποίοι είναι γεγονός στο τελευταίο φιλικό της περασμένης Τετάρτης στο Ριόλο δεν ικανοποίησαν, κόντρα στον τοπικό Πανμοβριακό!

Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό της ομάδας έως τώρα, αφού έχουν προηγηθεί αυτά – κατά σειρά – με την Αχαική (την προπερασμένη Κυριακή με νίκη 1-0) και το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στη Θύελλα Πατρών εκτός έδρας και τον Παλληξουριακό εντός έδρας (4-1 τη Θύελλα και 5-2 τους νησιώτες, που θα τους έχει αντιπάλους και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής).

Σε  ότι αφορά την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας, στα «σκαριά»… υπάρχει ένας ικανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους», και εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί!

Όλη η επικαιρότητα