Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0: Δεν σκόραρε, δεν νίκησε…

Ακούστε το άρθρο

Παρά τις κλασικές ευκαιρίες που είχε στο β’ μέρος (κυρίως), ο ΠΑΟ Βάρδας δεν μπόρεσε να νικήσει χθες την Θύελλα Ραφήνας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Πλέον η ομάδα της Βάρδας, είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς και παραμένει μέσα στο κυνήγι της 2ης θέσης, που μπορεί να δώσει την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε στην Νέα Μανολάδα, λόγω εργασιών στο «Γρ. Καλάκος».

Δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη

Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προσπάθησε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο να πιέσει και να φτάσει στο γκολ, που θα του έδινε προβάδισμα στην διεκδίκηση της νίκης.

Παρά την πίεση που άσκησαν όμως, οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη φάση στο α’ μέρος, όπου όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Η καλύτερη φάση για τους «πράσινους» στο α’ μέρος έγινε στο 14’ με τον Π. Πολίτη από καλή θέση να πιάνει το δυνατό σουτ και να περνά η μπάλα άουτ.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο β’ μέρος, με τον ΠΑΟΒ να πιέζει, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Πιο κλασικές, αυτές του 60’ όπου ο Μικελάτος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και προσπάθησε να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αλλά και του 90’, όταν ο Γ. Πολίτης μέσα από την περιοχή, από πολύ καλή θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΟΒ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λιόση στο 85’ με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 25’ χτύπησε ο Πέκεζ στο κεφάλι και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ : Δημόπουλος, Λιόσης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Πέκεζ (25’ λ.τ. Γούρμος), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντάζος (59’ Θ. Νικολόπουλος), Μπούνας, Μικελάτος, Ζέλιος

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ : Πάντος, Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίρης, Αράπης, Μπουντάκης (88’ Παπίλης), Δημητρίου, Μαργέτης (78’ Παπαδόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα