Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: ∆υνατή πρόβα πρωταθλήµατος στη Ναύπακτο

Τους αντιπάλους αλλά και το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμαθε χθες ο ΠΑΟ Βάρδας που σήμερα στις 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Τους αντιπάλους αλλά και το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμαθε χθες ο ΠΑΟ Βάρδας που σήμερα στις 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό Αστέρα σε ένα ακόμα δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι στα τελευταία φιλικά έδειξαν σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο και δείχνουν να ανεβαίνουν την κατάλληλη στιγμή, με τον τεχνικό της ομάδας, Χρήστο Παρασκευόπουλο να θέλει να διατηρήσει το συγκεκριμένο μομέντουμ το οποίος εκτός όλων των άλλων έχει θετικά αποτελέσματα και στην ψυχολογία της ομάδας αφού η αισιοδοξία για μια καλή πορεία είναι διάχυτη στις τάξεις του ΠΑΟΒ.

Για το σημερινό φιλικό στην Ναύπακτο, στα πλάνα του προπονητή του επιστρέφει ο ταλαντούχος Παναγιώτης Τσιρίκος που αποθεραπεύτηκε πλήρως ενώ αντίθετα για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η επανένταξη του Μαυρόπουλο στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στα μεταγραφικά, απομένει να τελειώσουν και τυπικά οι μεταγραφές των Μπίσα, Θωμά και Ταρνάρη, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αφού οι τρεις παίκτες υπολογίζονται κανονικά από τον Χρήστο Παρασκευόπουλο ενώ ειδικά ο πρώτος έδειξε με το «καλημέρα» ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο μεσοεπιθετικά την ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα