Αθλητισμός Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ Βάρδας:«Πρεμιέρα» στην Πύλο με στόχο το «διπλό»

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟ Βάρδας από σήμερα κιόλας, από την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, θέλει να δείξει ότι θα είναι από τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν και στο φετινό πρωτάθλημα.

Έτσι μέσα στην Πύλο, στον αγώνα με τον τοπικό Τσικλητήρα (4μ.μ.), θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ξεκινώντας με το … δεξί τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Οι «πράσινοι» της Βάρδας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θέλουν να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Για να έρθει όμως το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα λάθη που μπορεί να τους στοιχήσουν.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του σήμερα τον Ραφαήλ Σιδέρη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (εξάρθρωση ώμου), ενώ ο Νίκος Ντόμας είναι κανονικά στην αποστολή και είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Μεγάλη βοήθεια για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, θα δώσει και ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΒ, που αναμένεται να δώσει ένα εντυπωσιακό παρών στην Πύλο.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, θα είναι ο Γιάννης Κόλλιας από το Άργος, με βοηθούς τους Λυκομήτρο και Λέκκα και παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος από την Πάτρα.

Όλη η επικαιρότητα