Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Πουλάει τον Τσόλακ στη Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς ανέβηκε και άλλο καλύπτοντας αυτά που ζητούσε ο Δικέφαλος, ο Αντόνιο Τσόλακ αναχωρεί για Γλασκόβη και ο ΠΑΟΚ φέρνει άλλον επιθετικό για να ενισχύει την γραμμή κρούσης της ομάδας του.
Ακούστε το άρθρο

Η Ρέιντζερς κατέθεσε και νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ που καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν υπάρχει πλέον συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για την μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού.

Οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση των Σκωτσέζων, που έγινε αρχικά τουλάχιστον αποδεκτή, θα βάλει με την ολοκλήρωση της συμφωνίας 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Δικεφάλου. στα οποία θα προστεθούν και άλλες 500.000 με τη μορφή μπόνους. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει περίπου τα χρήματα που ξόδεψε το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε ο Τσόλακ θα αναχωρήσει από το Άπελντορν για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς.

Το θέμα είναι ότι ο αντικαταστάτης του καθώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός ακόμη φορ. Λογικά με τους Σκοτσέζους να πιέζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες για την απόκτηση του 28χρονου Κροάτη, ο Ζοζέ Μπότο θα πρέπει να έχει κάνει την προεργασία του στην αναζήτηση ενός επιθετικού που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα