Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Θετική η πρώτη συνάντηση με Μπενφίκα, αισιοδοξία για παραμονή του Ντάντας

Τα συμπεράσματα του ΠΑΟΚ από την πρώτη συζήτηση που έγινε με την Μπενφίκα για την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στην Τούμπα.
Ακούστε το άρθρο

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η πρώτη συνάντηση του Ζοζέ Μπότο με τον Ρουί Κόστα της Μπενφίκα ήταν αναμενόμενα θετική.

Ο ΠΑΟΚ συζητά την επέκταση του δανεισμού του νεαρού Πορτογάλου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και εκτιμούν ότι και η Μπενφίκα δεν αρνητική παρά το γεγονός ότι έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική πωλήσεων η οποία την χαρακτηρίζει.

Στην Τούμπα στέκονται περισσότερο στο καλό κλίμα της συνάντησης αλλά και τη σύγκλισή προθέσεων που εκτιμούν ότι υπάρχει, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι για να προκύψει συμφωνία για την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στην ομάδα τους χρειάζεται ακόμη πολλά να γίνουν.

Η πρόθεση των αετών

Η πρόθεση της Μπενφίκα είναι σε περίπτωση εκ νέου δανεισμού να υπάρξει υποχρεωτική ρήτρα για την εξαγορά του συμβολαίου του, κάτι που, αρχικά τουλάχιστον, στον ΠΑΟΚ δεν απορρίπτουν αλλά χρειάζονται αναλύσεις και συζητήσεις εντός του Δικεφάλου για να γίνει αποδεκτή.

Στα θετικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν και την επιθυμία του ίδιου του 21χρονου χαφ να μείνει στην Θεσσαλονίκη και την ομάδα τους.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα