Γ Εθνική

ΠΑΟΒ – Ι.Ε.Κ. ΣΜΑΡΝΑΚΗ: Τελικός παραμονής στις 3 μ. μ. με Διαβολίτσι

Στην έδρα του επιστρέφει σήμερα ο ΠΑΟΒ, καθώς επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Βουπρασίας, είναι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, στις (3μ.μ.), για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α΄ γύρου, στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Ένα ντέρμπι παραμονής… ,στο οποίο ο ΠΑΟΒ είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του, μόνο τη νίκη, ώστε να περάσει τον αντίπαλό του στη βαθμολογία, και φυσικά να βρεθεί στη ζώνη παραμονής! Όμως η σημερινή του αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς και ο αντίπαλός του , παρότι «νεοφώτιστος» στην κατηγορία, διαθέτει έμπειρη και δυνατή ομάδα!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ομάδα θα έχει σήμερα 12ο παίκτη της, τον κόσμο της! Μιλώντας στους παίκτες του για τη σημασία του σημερινού ματς, ο νέος τεχνικός της ομάδας Μίκι Τσίρκοβιτς τόνισε: «Την Κυριακή έχουμε ένα οριακό ματς με το Διαβολίτσι, ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος στο β΄ γύρο, το οποίο θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε! . Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά θεωρώ ότι η Βάρδα θα δείξει στο τέλος ότι η θέση που βρίσκεται τώρα είναι πλασματική, χάρις στη δική σας προσπάθεια, ξεκινώντας από σήμερα! ».

Όλη η επικαιρότητα