Γ Εθνική

ΠΑΟΒ – Ηλ. Φωτόπουλος : “Ο Γούρμος δεν δέχτηκε την παραμονή του όταν του είπα το “πως” τον θέλω ” !

Ακούστε το άρθρο

Κι ενώ όπως γράψαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, στον ΠΑΟ Βάρδας στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας την ερχόμενη Τετάρτη στο «Γρ. Καλάκος»,  στην Βάρδα έχει ξεσπάσει… «πόλεμος» ανακοινώσεων, αναφορικά με τον τρόπο της αποχώρησης από την ομάδα του Ανδρέα Γούρμου!   Ενα θέμα που εξακολουθεί να έχει …απόηχο και … “μουρμούρες  ” εντός και εκτός ομαδας! Καθώς ο Ανδρέας  Γούρμος, αποτελούσε για  την ομάδα του ΠΑΟΒ  τη «σημαία της» για αρκετά χρόνια. Η αποδέσμευση του, όπως είναι ήδη γνωστό, ανακοινώθηκε κι επίσημα με ανακοίνωση του σωματείου το βράδυ της Παρασκευής.

Η δημόσια  τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας Ηλία Φωτόπουλου ο οποίος, το απόγευμα του Σαββάτου (μέσω του προφίλ του κοινωνικής δικτύωσης) ανέφερε:

“Διαβάζοντας μια ανάρτηση του πρώην παίκτη μου Ανδρέα Γούρμου, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Με τον Γούρμο είχα μια έντιμη και αντρίκια κουβέντα, προ είκοσι ημερών περίπου, όπου του εξήγησα το “πως” τον θέλω στην ομάδα. Κατόπιν αυτού, και παρουσία μου, η ομάδα του έκανε πρόταση ανανέωσης και αυτός μετά από δεκαπέντε περίπου μέρες απάντησε αρνητικά. Δεν τον έδιωξε η ομάδα, ούτε ο προπονητής. Τώρα, αν θέλουμε να καλύψουμε την αδυναμία μας ή τον συναγωνισμό, τότε μπορούμε εύκολα να μεταθέσουμε το πρόβλημα. Ίσως μέχρι τώρα να είχε συνηθίσει να τα έχει όλα, και εύκολα. Και να έδειξε μάλλον αδυναμία στα δύσκολα. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Και δεν υπάρχει λόγος να επανέλθω”.

Οι  επόμενες κινήσεις και η πρεμιέρα της ομάδας την ερχόμενη Τετάρτη!

Σε ότι αφορά τις ως τώρα κινήσεις και τη διαμόρφωση του ρόστερ:

Προπονητής: Ηλίας Φωτόπουλος

Ήρθαν: Κώστας Κωνσταντινίδης (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Αλέξανδρος Μελετίδης (πέρυσι Αστέρας Αμαλ. – Γ’ Εθνική), Ανδρέας Χούσα (πέρυσι Παναχαική, μέχρι Νοέμβριο – Γ’ Εθνική), Άγγελος Δημητρίου (πέρυσι Παναχαική – Γ’ Εθνική), Κων/νος Κουργιαλάς (πέρυσι Κουρτέσι – Α1 Ηλείας), Διονύσης Ράλλης (πέρυσι Ηλειακός Βαρθολομιού – Α1 Ηλείας), Δημήτρης Μάζης (πέρυσι Θύελλα Αιγίου – Α’ Αχαίας), Γιώργος Λαδάς (πέρυσι – Κ20 Κέρκυρα), Αντώνης Λιόσης (πέρυσι Αστέρας Βλαχιώτη – Α’ Λακωνίας) σ.σ. ο τελευταίος δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που είναι μόνο για τυπικούς λόγους κι έχει σχέση με την παρουσίαση που θα του γίνει προσεχώς

Ανανέωσαν: Γιώργος Πολίτης, Νίκος Ανδριέλος, Ραφαήλ Σιδέρης, Θόδωρος Καρούτης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Νίκος Ντόμας, Θανάσης Παλιάτσας, Νίκος Ντόμας, Θανάσης Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Καπούταγλης, Θανάσης Καλογερόπουλος

Αποχώρησαν: Θόδωρος Σαμπανέι, Δημήτρης Αγουρίδης, Λευτέρης Βατσής, Γιώργος Κοκκίνης, Μίλτος Μητρόπουλος, Δημήτρης Λούρμπας, Ανδρέας Γούρμος

* Για την ώρα , παραμένει σε εκκρεμότητα η τελική απάντηση του Περικλή Πολίτη στην πρόταση ανανέωσης (που αν όλα εξελιχθούν …ομαλά, αυτή θα είναι η τελευταία ανανέωση). Κι αν είναι θετική, αυτό που θα απομένει θα είναι ουσιαστικά δυο κινήσεις για τη συμπλήρωση συνολικά του νέου ρόστερ.

*Τέλος την  προσεχή Τετάρτη 2 Αυγούστου (όπως έχουμε αναφέρει κι από προηγούμενα ρεπορτάζ) έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας, στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας!

Όλη η επικαιρότητα