Γ Εθνική

ΠΑΟΒ-Πανηλειακός: Τρίποντο ανάσα … με το νεαρό Παναγάκη στο 81΄

Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι στο Ηλειακό ντέρμπι  για την 11η αγωνιστική ημέρα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας , και τον 7ο όμιλο αυτής…

Ο ΠΑΟΒ του Ντ. Σπυρόπουλου , που αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους, Γούρμο, Λιόση και Βας, κέρδισε στη Βάρδα τον Πανηλειακό(έπαιξε χωρίς τους τραυματίες , Μπαβέλη, Δαλαβούρα και τον ανέτοιμο Ρούνη) με 1-0 , και  πήρε βαθμολογική “ανάσα” , περνώντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (σε αντίθεση με την ομάδα του Πύργου που πλέον έμεινε κάτω από αυτήν, σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα, με το μέλλον της να είναι αβέβαιο, έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα έως  τη λήξη του α΄ γύρου, με Βλαχιώτη στον Πύργο, και Ναύπλιο 2017 , εκτός!

Οι φάσεις και το γκολ
που έκρινε το ντέρμπι!

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ στο 13′,  όταν από γύρισμα του Χριστόπουλου, ο Νικολόπουλος από πολύ καλή θέση είχε σουτ που πέρασε άουτ, ενώ στο 20΄ο Καρακίτσος έπεσε στα πόδια  του Σαμπανέι, και έδιωξε  σε κόρνερ!  Στο 27΄ο Μακρής  μπήκε από αριστερά και σουταρε, με τον Καρακίτσο  να μπλοκάρει σταθερά! Στο 34 καλό σουτ του Παπαπέτρου, εδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τεντώνης! Ενώ στο 35′ από σέντρα του Μακρή, σουτ του Ντόμα κατέληξε στο δοκάρι, κι ακολούθησε πλασέ του Κάρδαρη από κοντά, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καρακίτσος. Στο 44′ από γύρισμα του Ντόμα, ο Κάρδαρης έκανε προβολή με τη μπάλα να περνάει άουτ, και στο 45′ για τον Πανηλειακό, που κυρίως έδινε βάρος στη διαφύλαξη των μετόπισθεν, ο Σταματελάτος με πλάτη στην εστία, άφησε στον Παπαπέτρου, που αυτός από πολύ καλή θέση έκανε σουτ αλλά πολύ άστοχο με τη μπάλα να περνάει τελικά παράλληλα κι εκτός εστίας.  Στην επανάληψη: και στο 51′ ο Ντόμας πέρασε μπαλιά για τον Κάρδαρη που αυτός έκανε από πλάγια θέση συρτή σέντρα-σουτ και σχεδόν πάνω στη γραμμή με προβολή απομάκρυνε ο Κωστόπουλος, ενώ στο 54′ σε σουτ του Παπαπέτρου, έπεσε στη γωνία κι έδιωξε σε κόρνερ ο Τεντώνης. Εκτοτε το ματς χαλάρωσε, με τον νεοεισελθόντα Παναγάκη στο 77΄ να έχει ένα καλό σουτ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κρακίτσος! Στο 78΄ωραίο  κόρνερ του Ντόμα. Ο Νικολακόπουλος την κεφαλιά, όμως έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανηλειακού! Για να φτάσουμε στο 81΄, ώσπου  από σέντρα του Ρουγκάλα, ο Καρακίτσος αρχικά έδιωξε προ του Κάρδαρη, κι ακολούθησε σουτ του νεοεισελθόντα Παναγάκη,  που βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στο έδαφος αλλά μέσα από τη γραμμή όπως έδειξε άμεσα ο αρμόδιος βοηθός Καρβούνης-Μεσσηνίας για να γίνει έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους, κάτω όμως από έντονες διαμαρτυρίες παικτών και πάγκου του Πανηλειακού. Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα καλό φάουλ του Πρέντι στο 92΄που έφυγε σύριζα άουτ!

 Αυτοί που ξεχώρισαν:

Από πλευράς του ΠΑΟΒ, υπέρτεροι οι, Κάρδαρης, Ρουγκάλας, Χριστόπουλος και Ντόμας! Από τον Πανηλειακό, κορυφαίος ο Κωστόπουλος, και ακόμα οι: Καρακίτσος, Παπαπέτρου και Πρέντι!

 Οι συνθέσεις
των ομάδων

ΠΑΟΒ: Τεντώνης, Ρουγκάλας, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Μακρής (68′ Παναγάκης), Σαμπανέϊ, Κάρδαρης (89′ Θεοφιλόπουλος)

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (46′ Νικολόπουλος), Δ. Τσίγκρηλας, Κύτταρης, Λίλα (83′ Αρβανίτης), Λούσκος (87′ Κουζής), Σταματελάτος, Π. Τσίγκρηλας, Πρέντι, Παπαπέτρου (76′ Μπουρνέλης)

Όλη η επικαιρότητα