Ελλάδα Πολιτική

Παπαδημούλης κατά Πύρρου Δήμα για το θέμα των σημαιοφόρων

Κατά του Πύρρου Δήμα για τις δηλώσεις του για το θέμα των σημαιοφόρων στράφηκε ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, λέγοντας ότι «αναμασά» τα επιχειρήματα του Κ.Μητσοτάκη.

Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε σε άρθρο του στην επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση.

«Ο “πολιτικός εξόριστος” και βουβός ως βουλευτής Πύρρος Δήμας, αναμασά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τα επιχειρήματα του “6 μηνών πολιτικού κρατούμενου”…», σχολίασε μέσω Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο “πολιτικός εξόριστος” κ βουβός ως βουλευτής @Pyrros_Dimas, αναμασά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τα επιχειρήματα του “6 μηνών πολιτικού κρατούμενου”…

Στο άρθρο του, ο Πύρρος Δήμας διατύπωσε τη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ο σημαιοφόρος να γίνεται με κλήρωση και υποστήριξε πως η σημαία στις παρελάσεις πρέπει να παραδίδεται στον καλύτερο.

«Είχα την τιμή να είμαι δύο φορές σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επρόκειτο να την αποδεχθώ αν ήταν προϊόν τύχης» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε: Η θέση του σημαιοφόρου είναι είναι, πάνω απ’ όλα, εκείνη του ηγέτη. Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση, αν και, για να είμαι ειλικρινής, καμία φορά πιστεύω ότι η τύχη θα τα κατάφερνε καλύτερα από εμάς». Επισήμανε επίσης πως υπάρχουν πολλά πεδία αριστείας, «δεν είναι μόνο η βαθμολογική επίδοση».

Όλη η επικαιρότητα