Lifestyle

Παπαγιάννης: Εγώ είμαι το θύμα – Αρνείται ότι χτύπησε τη Σοφία Παυλίδου ο ηθοποιός

Ακούστε το άρθρο
Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει πετάει» έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο ηθοποιός αρνείται ότι χτύπησε τη συνάδελφο του Σοφία Παυλίδου, η οποία του έκανε μήνυση για το γεγονός.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Παπαγιάννης παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο συναδέλφων εξαιτίας μιας κίνησης που δεν έκανε η Σοφία Παυλίδου και ότι ακούστηκαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, ενώ μπήκε στο καμαρίνι της για να της ζητήσει το λόγο εκείνη του επιτέθηκε και τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και εκείνος την απώθησε. Μετά την πτώση της έφυγε από το καμαρίνι για να μην δώσει συνέχεια στον τσακωμό.

O κ. Παπαγιάννης απάντησε και στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τον λόγο που δεν βγήκε δημόσια από την πρώτη στιγμή να δώσει την δική του εκδοχή για το συμβάν. «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον που χορεύει το χορό του Ζαλόγγου. Έχουμε οικογένειες και παιδιά, δεν μπορούμε να ξεκατινιαζόμαστε στα κανάλια».

Κατηγορώντας τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές που υιοθέτησαν την πλευρά της κ. Παυλίδου ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει «πάντα δίκιο όποιος κάνει μια μήνυση, ούτε όποιος βγαίνει και λέει κάτι δημόσια». Όσον αφορά την ένορκη κατάθεση που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει η συνάδελφός τους Κόνυ Μεταξά η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο κ. Παπαγιάννης υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενό της αλλά κ. Μεταξά δεν ήταν παρούσα, ήταν πίσω από έναν υπάλληλο του θεάτρου ο οποίος πρώτος έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

«Η κ. Παυλίδου δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Είναι μια κίνηση όχι μια ατάκα. Αν δεν κάνει αυτή την κίνηση δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω η ιστορία. Νόμιζα ότι έγινε καταλάθος. Δεν είπα τίποτα, δεν ασχολήθηκα καθόλου» αναφέρει αναλυτικά ο κ. Παπαγιάννης και συνεχίζει: «Εκεί που άλλαζα και γέλαγα μου λέει ο Καλυβάτσης: “Επίτηδες δεν την έκανε την κίνηση, πήγαινε και ρώτα τη”. Ανοίγω την πόρτα του καμαρινιού και πάω να την ρωτήσω. “Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα” μου απάντησε η Σοφία και κουβέντα στην κουβέντα υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Ήταν πολύ εριστική και έφυγε βρίζοντας ενώ υποστήριζε ότι δεν θα την κάνει αυτή την κίνηση».

Μέχρι και αυτό το σημείο οι περιγραφές των δύο ηθοποιών είναι παρόμοιες ωστόσο οι απόψεις διαφέρουν όταν αφηγούνται το έγινε από τη στιγμή ο κ. Παπαγιάννης μπήκε στο καμαρίνι της συναδέλφου του. «Άνοιξα έντονα την πόρτα από το καμαρίνι της, παραβίασα το χώρο της, άνοιξα έντονα την πόρτα το παραδέχομαι. Φταίω και εκεί. Δεν κινήθηκα επιθετικά, αλλά μπορεί έτσι να το ένιωσε εκείνη. Μπήκα να ζητήσω το λόγο και μου επιτέθηκε, με χτύπησε στο πρόσωπο και την απώθησα. Έγινε αυτό και τίποτα άλλο» δηλώνει ο ίδιος.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα