Categories: Lifestyle

Παπακαλιάτης: Εκεί εμπνέεται τα σενάρια των αριστουργηματικών σειρών του – Δείτε το απίθανο σπίτι του

Share

Αν ήταν μόνο ένας ο λόγος που οι τηλεοπτικές δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αφήνουν… εποχή, τότε σίγουρα θα είχε να κάνει με την υψηλή αισθητική του ίδιου.

Ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη νέα του σειρά, με τίτλο «Maestro», με την οποία και επέστρεψε ουσιαστικά μετά από 11 χρόνια στην τηλεοπτική πραγματικότητα, μας θύμισε εκείνη την εκλεπτυσμένη ματιά που έχει ο ίδιος στην αισθητική.

Το απίθανο σπίτι του

Και κάπως έτσι, σίγουρα διακόσμησε και τον προσωπικό του χώρο, το σπίτι του, που κάθε του σημείο είναι ξεχωριστό.

Είναι ζεστό, με όμορφες γωνιές, γήινα χρώματα και πολύ ωραίο φωτισμό, ειδικά στους χώρους που είναι αγαπημένοι για τον ίδιο τον Χριστόφορο.

Ανάμεσά τους φυσικά το σαλόνι όπου δεσπόζει μία μεγάλη τηλεόραση αλλά και το γραφείο του που είναι άνετο, ευρύχωρο και έχει μία τεράστια βιβλιοθήκη με κρυφό φωτισμό η οποία και τραβά το βλέμμα του επισκέτπτη.

Οι περισσότεροι χώροι διαθέτουν γήινα χρώματα και πολύ ξύλο, ακόμα και στα πατώματα χαρίζοντας έτσι μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα λαμπατέρ σε διάφορες γωνίες και η καφέ μπερζέρα δίπλα στο τζάκι ολοκληρώνουν ένα υπέροχο σκηνικό στο προσωπικό χώρο του σκηνοθέτη και ηθοποιού που μάλλον είναι σπιτόγατος…

Πηγή: in.gr