Μεσσηνία

Παραλίγο τραγωδία σε γήπεδο της Καλαμάτας: Γιατρός έσωσε παίκτη, όταν του γύρισε η γλώσσα!

Ακούστε το άρθρο

Τα αντανακλαστικά των συμπαικτών του και η άμεση επέμβαση της γιατρού του αγώνα Αφροδίτης Θεοδωρακοπούλου έσωσε την ζωή ενός παίκτη της ομάδας του 9ου Συντάγματος Πεζικού Καλαμάτας.

Ηταν το 23ο λεπτό της αναμέτρησης των ομάδων Τζωνάκος – 9ο Σύνταγμα Πεζικού για το Πρωτάθλημα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» , όταν μετά από διεκδίκηση με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, 35χρονος παίκτης του 9ου Συντάγματος Πεζικού χτύπησε άσχημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού πέφτοντας στο έδαφος.

Ο παίκτης έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα αναίσθητος, καθώς φαίνεται πως του είχε γυρίσει η γλώσσα. Ευτυχώς οι συμπαίκτες του το αντιλήφθηκαν άμεσα και μπήκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο η γιατρός, που έκανε επιτυχώς ανάταξη και παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ο διαιτητής Δημήτρης Ταβουλαρέας διέκοψε το παιχνίδι και ο παίκτης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνοδεία της γιατρού. Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική και άλλες εξετάσεις και διαπιστώθηκε, ότι είναι πλέον καλά στην υγεία του, αλλά θα παραμείνει εκεί για παρακολούθηση.

Όλη η επικαιρότητα